Handgrepen & Meubelknoppen

Leuke handgreepjes of meubelknoppen kopen? Bij Toolstation hebben we een ruim assortiment met diverse handgrepen en meubelknoppen voor keukens, kasten en allerlei andere meubelstukken. De handgrepen en meubelknoppen hebben verschillende designs en zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen. Ze zijn verkrijgbaar van uiteenlopende merken, zoals Starx, DX, Hafele en Hermeta. Weet je al precies naar wat voor meubelknop of handgreep je op zoek bent? Grote kans dat we het hebben.

Handgrepen voor in de keuken

Klussen aan een nieuwe keuken, maar ontbreken de handgrepen nog? Kijk dan bij het aanbod van Toolstation. De handgrepen die we verkopen hebben diverse kleuren, zoals zwart, zilver en wit, en kunnen ook qua design erg uiteenlopen. Denk hierbij aan handgrepen met ronde en strak vormgegeven handgrepen.

Houd hier rekening mee als je meubelgrepen gaat kopen

Als je nieuwe handgrepen voor een kast of ander meubelstuk gaat uitzoeken, is het belangrijk om goed te letten op de afmetingen van de handgreep. Voordat je meubelgrepen gaat kopen, is het handig om eerst te meten hoeveel centimeter er tussen de twee gaatjes in het meubelstuk of keukenkastje zitten. Als je zelf nog gaatjes moet boren, is de afmeting van het greepje minder belangrijk. Voor het voorboren van de gaatjes van de meubelgrepen kan je een boormachine en boortjes nodig. Ook deze kun je van verschillende merken kopen bij Toolstation.

Meubelgrepen en meubelknoppen kopen bij Toolstation

Voor leuke meubelgrepen en meubelknoppen moet je dus bij Toolstation zijn. Heb je ook al het gereedschap in huis om het meubelknopje of greepje te plaatsen? Wanneer je nog niet het juiste gereedschap hebt, kun je dat gelijk erbij bestellen. Bestellingen van 20 euro of meer worden al gratis bij je thuisbezorgd, morgen al. Vandaag nog beginnen met je klus? Kies dan voor Click & Collect en haal je bestelling op in een vestiging van Toolstation.
Starx Starx Beugelgreep 96mm - 29925 - van Toolstation
29925 Beugelgreep 96mm
€ 5,52
excl. btw € 4,56

• RVS kleur

Starx Starx Meubelgreep vierkant 12x12x128mm - 61864 - van Toolstation ( 1 )
Starx Starx Beugelgreep 128mm - 47013 - van Toolstation
47013 Beugelgreep 128mm
€ 5,92
excl. btw € 4,89

• RVS kleur

Starx Starx Meubelgreep hoekprofiel 16mm - 67145 - van Toolstation
25%korting
€ 4,54 was € 6,25
excl. btw € 3,75

• Aluminium