May 4, 2020

Bevrijdingsdag

Op 5 mei is het Bevrijdingsdag. Heel Nederland staat stil bij de grote waarde van vrijheid, namelijk de bevrijding van de Duitse bezetting in Nederland. Voor sommigen betekent dit één of twee dagen extra vrij. Zo ook voor onze medewerkers. Verder net als andere feestdagen, heeft dit invloed op de levertijden van de online bestellingen en de openingstijden van onze vestigingen en klantenservice.

Vestigingen & Klantenservice

Dinsdag 5 mei zullen ook onze vestigingen gesloten zijn. Op deze dag is het niet mogelijk om via Click & Collect jouw bestelling op te halen in een van onze vestigingen. Mocht je maandag 4 mei na sluitingstijd of dinsdag 5 mei een bestelling hebben geplaatst, dan staan wij woensdag 6 mei in de door jou gekozen vestiging weer voor jou klaar!

Ook voor eventuele vragen is onze klantenservice dinsdag niet bereikbaar. Woensdag gelukkig wel, zowel telefonisch van 08:00 tot 16:00 uur als via ons contactformulier.

Bezorging

Als je dinsdag toch wat wilt bestellen, houdt dan rekening met vertraging. Controleer de bijbehorende Track & Trace code, deze geeft recente informatie over de status van de bestelling. Houd verder rekening met eventuele vertraging (bij de bezorgdienst) i.v.m. Bevrijdingsdag en Corona maatregelen.