Jun 18, 2019

DeWALT XR FLEXVOLT

Goed nieuws! Wij hebben nu ook machines en accu’s met het XR FLEXVOLT-systeem van DeWALT aan ons assortiment toegevoegd. De technologie van dit nieuwe systeem maakt je werk zo veel makkelijker! Hoe precies, lees je hieronder.


Stel je eens een bouwwerf voor waar verlengkabels en generators verleden tijd zijn. Een werf waar iedereen sneller, efficiënter en veiliger kan werken dan ooit tevoren.

DEWALT heeft XR FLEXVOLT elektrisch gereedschap ontwikkeld – machines die échte professionals de kans geeft om zware klussen te doen met snoerloze machines. Deze revolutionaire technologie opent deuren die voorheen gesloten waren.

Dit alles heeft DeWALT voor elkaar gekregen door een zeer krachtige 54V accu te ontwikkelen. Door de komst van deze accu kunnen veel zware machines ook ineens snoerloos gebruikt worden en dat zonder compromis te doen op de werktijd. De DeWALT XR FLEXVOLT accu is op dit moment de enige accu die deze mogelijkheid biedt en kan ook gebruikt worden in combinatie met 18V machines. Zo kan je dus langer klussen met je oude, vertrouwde machine!

Shop hier deze nieuwe producten.



Let op! Een 18V accu kan niet gebruikt worden in combinatie met een XR FLEXVOLT machine.