Oct 24, 2019

WIN | Deel jouw Halloween versiering en win

Halloween komt er bijna aan en we hebben een leuke winactie voor jullie! Steeds meer Nederlanders versieren hun huis en/of tuin met de meest angstaanjagende versieringen. Doe jij dit jaar hier ook aan mee? Deel het dan met ons via Facebook en/of Twitter en maak kans op de perfecte tools voor het carven van pompoenen. Good luck!

Deze winactie loopt van 24 oktober t/m 4 november 2019. Met de winnaar wordt na 5 november 2019 contact opgenomen.

Dit kun je winnen:
🎃 Bahco Profcut PC-6-DRY steek-schrobzaag 150mm

Uit eigen ervaring kunnen we zeggen dat deze schrobzaag dé perfecte tool is om jouw pompoen te decoreren. Maar, ook na Halloween is dit een topper. Zo ligt de zaag lekker in de hand en kan met zijn geslepen punt en verdikte blad eenvoudig door gipsplaten gezaagd worden. Daarnaast heeft de zaag een agressieve vertanding met drie snijvlakken waardoor je sneller en gladder kunt zagen.

🎃 Handbijl glasfiber steel 680g

Als het decoreren van je pompoen niet helemaal gaat zoals je wilt, kun je deze handbijl prima gebruiken om even je frustratie op de pompoen los te laten. En ook deze handbijl kun je prima na Halloween gebruiken. De bijl is handzaam en makkelijk te hanteren waardoor hij ideaal is voor het kleinere handwerk. De bijl heeft een gehard stalen, poeder gecoate kop met gepolijste snijrand. Perfect dus voor het hakken van houten blokken of takken.


Hoe doe je mee?
Je kunt op 2 manieren meedoen aan deze winactie:



👻 Like ToolstationNederland op Facebook

👻 Like het bericht met deze winactie op Facebook

👻 Deel een foto van jouw Halloween versiering in een reactie onder het bericht



👻 Volg @ToolstationNL op Instagram en like dit bericht

👻 Post een foto van jouw Halloween versiering en gebruik #HalloweenBijToolstation

👻 Vergeet @ToostationNL niet te taggen in de foto




Bekijk de actievoorwaarden