Klantenservice

Let op: door drukte kan het gebeuren dat je pakketje langer onderweg is. Controleer de Track & Trace-code voor de laatste verzendinformatie.

Bezorging
Bezorgdagen
Besteld voor 22.00 uur op: Bezorgd op:*
maandag dinsdag
dinsdag woensdag
woensdag donderdag
donderdag vrijdag
vrijdag zaterdag / maandag
zaterdag (voor 15.00 uur) maandag
zaterdag (na 15.00 uur) en zondag dinsdag
*Het kan voorkomen dat een verzending bij PostNL vertraging oploopt vanwege drukte rondom momenten zoals Black Friday, Pasen en Kerst. De levertijd van grote pakketten vindt alleen plaats van maandag t/m vrijdag tussen 08:00 en 17:00u.
 

PostNL-punt

Je kunt er ook voor kiezen om je bestelling af te halen bij één van de vele PostNL-punten. Sommige producten kunnen niet worden afgeleverd bij een inzamelpunt vanwege de grootte of het gewicht. Het gaat hierbij om de grotere pakketten.

Leveringen door PostNL vinden ook op zaterdag plaats, mits het betreffende leveradres een particulier adres betreft. Op adressen op industrieterreinen en bedrijventerreinen vindt geen levering op zaterdag plaats.

Bezorging door leverancier

Een aantal van onze producten worden rechtstreeks bezorgd door onze leverancier. Het levertermijn is aangegeven op de productpagina en in je winkelmandje. Het levertermijn wordt steeds uitgedrukt in werkdagen (van maandag tot vrijdag). Als je bestelling artikelen bevat die zowel van Toolstation als rechtstreeks van de leverancier (leveringsadres, e-mailadres en telefoonnummer) komen, zal je bestelling automatisch opgesplitst worden in 2 zendingen. Wij geven je bestelgegevens op een zorgvuldigde manier door aan de betrokken leverancier. Onze leveranciers leveren overal in Nederland.

Producten die rechtstreeks van de leverancier komen, worden naar je postadres gestuurd en kunnen niet klaargelegd worden in een afhaalpunt in de buurt of postkantoor. De bestelling die rechtstreeks van onze leverancier komt, wordt bezorgd door een transportbedrijf die gekozen wordt door de leverancier zelf. Waar mogelijk, informeert de leverancier je over het tijdstip van de levering. Dit kan per e-mail, telefonisch of per SMS zijn.

De artikelen die rechtstreeks van de leverancier komen, kunnen niet teruggestuurd worden naar een Toolstation-vestiging. Om een artikel terug te sturen naar de leverancier dien je contact op te nemen met onze klantenservice op +31 715815050 of per mail via info@toolstation.nl. Ongewenste artikelen dienen ongebruikt en in de originele verpakking teruggestuurd te worden. Meer info over retourzendingen vind je hier.

 
Land Bezorgkosten Verwachte levertijd
Oostenrijk, Denemarken, Luxemburg, Monaco, Polen, Zweden € 16,50 5-7 dagen
Bulgarije, Tsjechië, Finland, Hongarije, Italië, Roemenië, Slowakije, Slovenië, Spanje € 25,- 5-7 dagen
Overige Europese landen € 35,- 5-7 dagen