Toughbuilt brand page

Toughbuilt
ToughBuilt streeft ernaar om de meest robuuste gereedschappen en -koffers te maken. De gereedschappen van ToughBuilt zijn veerkrachtig en gemaakt voor efficiëntie, waarbij altijd wordt gekeken naar de beste oplossing voor de vakman.

ToughBuilt biedt oplossingen die de klusser beter laat bouwen, van fundering tot afwerking. Duurzaam en geslepen.CLIPTECH® SYSTEM


Maak het ordenen van je gereedschap eenvoudiger en sneller met de handige ToughBuilt ClipTech®-lijn. ToughBuilt gebruikt een eenvoudige cliptechnologie die professionals de keuze geeft uit meer dan 800 verschillende opstellingen, zodat het gereedschap perfect aansluit bij de wensen van elke vakman. Hiermee heb je altijd alles bij de hand wanneer je het nodig hebt. ClipTech® - Het startpunt voor een georganiseerde wereld!


PRIJSWINNENDE KNIEBESCHERMERS


ToughBuilt maakt kniebeschermers die geschikt zijn voor alle professionals. Deze slimme kniebeschermers zijn speciaal gemaakt om perfect om je knie te passen, met GelFit™ technologie voor comfort gedurende de hele dag. De kniebeschermers zijn zeer robuust en daardoor bestand tegen het binnendringen van scherpe voorwerpen op de werkplaats zoals spijkers, schroeven of glas.


LASER WATERPASSEN & MEETGEREEDSCHAP


De laser waterpassen van ToughBuilt zijn simpel in gebruik en ontworpen voor de meest nauwkeurige uitlijningsklussen. Deze robuuste laser waterpassen voldoen aan de hoge eisen van de echte klus professional.


GEGARANDEERDE KWALITEIT


De meeste ToughBuilt producten worden standaard geleverd met een garantie van twee jaar, die kan worden verlengd tot een indrukwekkende 25 jaar. Registreer je ToughBuilt product binnen 30 dagen na de aankoop om de garantie te verlengen.