Mar 17, 2020

Belangrijk nieuws: COVID-19

Op deze pagina proberen we je zo goed mogelijk op de hoogte te houden van de ontwikkelingen en gevolgen van het coronavirus voor jouw ervaring als klant bij Toolstation. De gezondheid en veiligheid van jou en onze medewerkers heeft onze hoogste prioriteit. Daarom volgen wij de adviezen van het RIVM en de WHO en nemen wij maatregelen om risico’s te beperken.

Online bestellingen
Het is drukker dan normaal in onze webshop. De minimale levertijd bedraagt momenteel 3 werkdagen. Vanwege drukte bij de pakketdiensten kan het voorkomen dat het langer duurt dan deze drie dagen. We werken hard om jouw bestelling zo snel mogelijk de bezorgen.

Door de huidige omstandigheden hebben we besloten om tijdelijk het minimale bestelbedrag voor gratis bezorging te verhogen naar €20,-. Wij willen hiermee de druk op onze werknemers verlagen zodat we de goede service en snelle levering kunnen bieden die je van ons gewend bent. We hopen dan ook op je begrip voor deze tijdelijke maatregel.

Bekijk hier de actuele informatie van PostNL betreffende de voorzorgsmaatregelen omtrent bezorgingen.

Klantenservice
Helaas is de reactietijd vanwege de omstandigheden momenteel langer dan je van ons gewend bent. Voor vragen kun je ons bereiken via ons contactformulier of telefonisch via +31 715815050. Onze telefonische klantenservice is elke werkdag van 08:00 tot 16:00 uur bereikbaar. Op zaterdagen is onze klantenservice tijdelijk gesloten.

Toolstation Vestigingen
We hanteren we de volgende openingstijden voor al onze vestigingen:

Maandag t/m vrijdag: 7.00 – 16.00 uur
Zaterdag: 8.00 – 17.00 uur

Maatregelen in onze vestigingen

 • Voor onze vestigingen geldt een maximum van 6 personen in het klantengebied
 • We houden gepaste afstand van elkaar; 1,5 meter. We hebben plaatsen op de grond met een kruis gemarkeerd. Gebruik deze plaatsen alsjeblieft. We vragen om buiten te wachten in het geval er meer dan 6 klanten in de vestiging zijn. Volg instructies van een medewerker altijd op. Zij vragen dit om de veiligheid te borgen.
 • Onze koffiemachines zijn buiten gebruik gesteld
 • We schudden geen handen
 • We dragen handschoenen
 • We treffen extra hygiëne maatregelen
 • We hebben de voorkeur voor betalingen met pin
 • Als je alleen over contant geld beschikt, dan vermijden we handcontact
 • TIP: Voor minimaal contact en een nog snellere service raden wij aan om een Click&Collect bestelling te plaatsen. Jouw bestelling staat na 10 minuten klaar in de vestiging om opgehaald te worden.

  Beschikbaarheid
  We doen er alles aan om onze vestigingen zo goed mogelijk te bevoorraden. Je kunt te allen tijde de voorraad van een specifiek product in een vestiging controleren op onze website.

  Ruilen & Retourneren
  De retourperiode is verdubbeld van 30 naar 60 dagen.

  Bedankt voor je begrip, we zien je graag in één van onze winkels of op Toolstation.nl.

  Laatste update: 07-05-2020