Mar 17, 2020

Belangrijk nieuws: COVID-19

Op deze pagina proberen we je zo goed mogelijk op de hoogte te houden van de ontwikkelingen en gevolgen van het coronavirus voor jouw ervaring als klant bij Toolstation. De gezondheid en veiligheid van jou en onze medewerkers heeft onze hoogste prioriteit. Daarom volgen wij de adviezen van het RIVM en de WHO en nemen wij maatregelen om risico’s te beperken.

Klantenservice
Voor vragen of bestellingen kun je ons bereiken via ons contactformulier of via de livechat. Onze telefonische klantenservice is tijdelijk niet bereikbaar. Helaas kan de reactietijd vanwege de omstandigheden iets langer zijn dan je van ons gewend bent. Op zaterdagen is onze klantenservice tijdelijk gesloten.

Toolstation Vestigingen
Vanaf maandag 23 maart hanteren we de volgende openingstijden voor al onze vestigingen:

Maandag t/m vrijdag: 7.00 – 16.00 uur
Zaterdag: 8.00 – 17.00 uur

Maatregelen in onze vestigingen

 • Voor onze vestigingen geldt een maximum van 6 personen in het klantengebied
 • We houden gepaste afstand van elkaar; 1,5 meter. We hebben plaatsen op de grond met een kruis gemarkeerd. Gebruik deze plaatsen alsjeblieft. We vragen om buiten te wachten in het geval er meer dan 6 klanten in de vestiging zijn. Volg instructies van een medewerker altijd op. Zij vragen dit om de veiligheid te borgen.
 • Onze koffiemachines zijn buiten gebruik gesteld
 • We schudden geen handen
 • We dragen handschoenen
 • We treffen extra hygiëne maatregelen
 • We hebben de voorkeur voor betalingen met pin
 • Als je alleen over contant geld beschikt, dan vermijden we handcontact
 • TIP: Voor minimaal contact en een nog snellere service raden wij aan om een Click&Collect bestelling te plaatsen. Jouw bestelling staat na 10 minuten klaar in de vestiging om opgehaald te worden.

  Beschikbaarheid
  We doen er alles aan om onze vestigingen zo goed mogelijk te bevoorraden. Je kunt te allen tijde de voorraad van een specifiek product in een vestiging controleren op onze website.

  Online bestellingen
  Je kunt nog steeds online bestellingen plaatsen zoals je dat gewend bent. We doen er alles aan om jouw bestelling zo snel mogelijk te laten bezorgen. Vanwege de omstandigheden kan dit helaas iets langer duren dan je van ons gewend bent.

  Bekijk hier de actuele informatie van PostNL betreffende de voorzorgsmaatregelen omtrent bezorgingen.

  Ruilen & Retourneren
  De retourperiode is verdubbeld van 30 naar 60 dagen.

  Bedankt voor je begrip, we zien je graag in één van onze winkels of op Toolstation.nl.

  Laatste update: 24-03-2020