Departments

  Change Language

Dec 14, 2020

Belangrijk nieuws: COVID-19

Op deze pagina proberen we je zo goed mogelijk op de hoogte te houden van de ontwikkelingen en gevolgen van het coronavirus voor jouw ervaring als klant bij Toolstation. De gezondheid en veiligheid van jou en onze medewerkers heeft onze hoogste prioriteit. Daarom volgen wij de adviezen van de Rijksoverheid en nemen wij maatregelen om risico’s te beperken.

Ruilen & Retourneren

De retourperiode is verdubbeld van 30 naar 60 dagen. Let op! In verband met coronamaatregelen kunnen wij tussen woensdag 24 maart en woensdag 31 maart tijdelijk geen retouren verwerken. Hierdoor kan het langer duren voordat je de retourzending wordt terugbetaald.

Toolstation Vestigingen

Ook in deze tijd willen wij klaar staan voor onze vakmensen voor de essentiële klusproducten. Wij zijn OPEN voor zakelijke klanten en voor het ophalen van Click & Collect bestellingen (voor alle klanten). Wij zijn genoodzaakt om particuliere klanten zonder een online Click & Collect bestelling te weigeren. Kom alleen binnen als je een zakelijke klant bent of als je een Click & collect order komt ophalen.

Je plaatst een Click & Collect bestelling gemakkelijk op deze website en kunt deze na 10 minuten ophalen.

We hanteren de volgende openingstijden voor al onze vestigingen:

  Maandag t/m vrijdag: 7.00 – 18.00 uur
  Zaterdag: 8.00 – 17.00 uur


Maatregelen in onze vestigingen
 • Voor onze vestigingen geldt een maximum van 6 personen in het klantengebied
 • We houden gepaste afstand van elkaar; 1,5 meter. We hebben plaatsen op de grond met een kruis gemarkeerd. Gebruik deze plaatsen alsjeblieft. We vragen om buiten te wachten in het geval er meer dan 6 klanten in de vestiging zijn. Volg instructies van een medewerker altijd op. Zij vragen dit om de veiligheid te borgen.
 • Onze koffiemachines zijn buiten gebruik gesteld
 • We schudden geen handen
 • We dragen handschoenen
 • We treffen extra hygiëne maatregelen
 • We hebben de voorkeur voor betalingen met pin
 • Als je alleen over contant geld beschikt, dan vermijden we handcontact
 • Het dragen van een mondkapje is verplicht

 • Langere levertijden

  In verband met de huidige coronamaatregelen kan de bezorging van je pakket langer duren. Je kunt de status van de bestelling volgen in jouw persoonlijke Toolstation-account. Zodra wij het pakket overgedragen hebben aan de pakketbezorger krijg je een e-mail met daarin een Track & Trace-link waarmee je jouw pakket kunt volgen. Tot slot zijn de meeste PostNL-pakketpunten gesloten, wij hebben er dan ook voor gekozen om deze bezorgoptie tijdelijk uit te schakelen op onze website.

  Ruilen & Retourneren

  De retourperiode is verdubbeld van 30 naar 60 dagen.

  Klantenservice

  Voor vragen of bestellingen kijk eerst altijd even bij de veelgestelde vragen. Staat je antwoord hier niet bij? Neem dan contact op met onze klantenservice via het contactformulier. Ook zijn de openingstijden van onze telefonische klantenservice tijdelijk aangepast naar maandag t/m vrijdag tussen 08:00 en 12:00 uur. Helaas kan de reactietijd vanwege de omstandigheden iets langer zijn dan je van ons gewend bent.

  Bedankt voor je begrip.

  Laatste update: 08-02-2021