Boormachine accessoires

Voor elke professional en doe-het-zelver is een boormachine een van de meest gebruikte gereedschappen. Maar zonder de juiste accessoires is een boormachine lang niet zo effectief. Bij Toolstation begrijpen we dat elk project uniek is en vereist dat je uitgerust bent met het beste gereedschap. Daarom bieden we een uitgebreide selectie aan boormachine accessoires aan, van toonaangevende merken zoals Makita, DeWALT en Festool. Van SDS-adapters tot verlengstukken en haakse boorkoppen, we hebben alles om jouw boorwerkzaamheden te vergemakkelijken en te verbeteren.

Kies jouw accessoire goed


Het kiezen van de juiste boormachine accessoires kan het verschil maken tussen een goed uitgevoerde klus en een topprestatie. Of je nu boort in hout, metaal of beton, zorg ervoor dat je accessoires kiest die passen bij jouw boormachine. Check de specificaties van zowel je boormachine als de accessoire om de perfecte match te garanderen. Let ook op de kwaliteit van het product; hoogwaardige materialen en verlengen de levensduur van je accessoires en verbeteren je werkervaring.

Voor elke uitdaging een oplossing


Boormachine accessoires zijn er in alle soorten en maten en voor verschillende doeleinden. Of je nu moeilijk bereikbare plekken moet boren met een haakse boorkop, dieper moet boren met een verlengstuk of snel van boor wilt wisselen met een SDS-adapter, met de juiste accessoire kun je sneller en nauwkeuriger werken. Deze accessoires zijn ontworpen om je te helpen bij veel verschillende klussen, waardoor ze onmisbaar zijn voor elke klusser.

Bestel nu eenvoudig en snel je boormachine accessoires bij Toolstation


Toolstation wil jou graag verder helpen met je klus. Daarom bieden we een uitgebreid assortiment van meer dan 15.000 gereedschappen en materialen die direct beschikbaar zijn in al onze 100+ winkels. Met onze Click & Collect service kun je je boormachine accessoires al na 10 minuten ophalen. Maak winkelen nog eenvoudiger met onze PRO-kaart en de Toolstation app! Spaar voor kortingen en krijg nog veel meer service zoals je van ons gewend bent.
Sorteren
Snelspanboorkop 10mm-3/8" - 90701 - van Toolstation
( 20 )
Carat Carat Carat verlengstuk 254mm m16 Zeskant 94386 van Toolstation
€ 17,85
excl. btw € 14,75

• Verlengstuk voor 13mm boorkop

4-voudige boorkopsleutel 6-13mm - 34456 - van Toolstation
( 28 )
Carat Carat Carat verlengstuk 254mm m16 sds-plus 98814 van Toolstation
€ 19,12
excl. btw € 15,80

• Verlengstuk voor sds boorkop