Decoupeerzaagbladen

Decoupeerzaagbladen van Carat, Bosch, Marcrist, Mexco en DeWALT koop je bij Toolstation. Met decoupeerzaagbladen zaag je nauwkeurig rechte sneden, bochten en cirkels in verschillende materialen, waaronder metaal, hout, laminaat, aluminium buizen & (non-ferro)metalen. Er zijn verschillende soorten decoupeerzaagbladen, namelijk bladen die geschikt zijn voor metaal, hout, kunststof of laminaat. Kijk daarom goed naar welke je nodig hebt. Ook maakt het uit hoeveel tanden het blad heeft. Een fijne vertanding is beter voor zachte en dunne materialen, terwijl een grove vertanding beter geschikt is voor harde en dikke materialen.

Aansluiting op de decoupeermachine


De meeste decoupeerzaagbladen hebben tegenwoordig allemaal een zogeheten T-aansluiting, te herkennen aan het T-vormige uiteinde van het zaagblad. Er zijn nog merken die een U-aansluiting verkopen. Daarom is het altijd goed om te checken welke aansluiting jouw machine heeft.

Bestel nu eenvoudig en snel je accessoires bij Toolstation


Toolstation wil jou graag verder helpen met je klus. Daarom bieden we een uitgebreid assortiment van meer dan 15.000 gereedschappen en materialen die direct beschikbaar zijn in al onze 100+ winkels. Met onze Click & Collect service kun je je accessoires al na 10 minuten ophalen. Maak winkelen nog eenvoudiger met onze PRO-kaart en de Toolstation app! Spaar voor kortingen en krijg nog veel meer service zoals je van ons gewend bent.
Sorteren
Labor Labor Labor decoupeerzaagbladen metaal T118A 76mm 36576 van Toolstation
( 12 )
Bosch Bosch Bosch decoupeerzaagbladen T318AF metaal 132mm 98093 van Toolstation
-51%
( 5 )
Bosch Bosch Bosch decoupeerzaagbladen T101AOF laminaat 83mm 96405 van Toolstation
-53%
( 39 )
Bosch Bosch Bosch decoupeerzaagbladen HPL T128BHM 92mm 33440 van Toolstation
-35%
( 3 )
Decoupeerzaagbladenset 10-delig - 24094 - van Toolstation
-31%
( 4 )