Opzetstukken & Slangen

De juiste opzetstukken en slangen zijn belangrijk als je graag een stofvrije omgeving wilt hebben of juist werkt in een ruimte waar weinig ventilatie is. Of je nu een professional bent in de bouw of een enthousiaste doe-het-zelver, het juiste opzetstuk of de juiste slang kan het verschil maken, zowel voor de omgeving als voor jouw gezondheid. Niet alleen deze accessoires helpen je bij het werken met stof, ook speciale mondkapjes en maskers kunnen er voor zorgen dat je geen stof en andere vuile delen inademt.

Afstemmen op je machine


Zorg ervoor dat je opzetstukken en slangen kiest die passen op je machines. Merken als Festool, Bosch en DeWALT bieden specifieke opzetstukken en slangen die ontworpen zijn om naadloos samen te werken met hun gereedschap. Dit zorgt voor een betere prestatie en vermindert de kans op schade aan je gereedschap of het werkstuk.

De functie bepaalt de keuze


Kijk goed welk type opzetstuk of slang je nodig hebt voor je project. Stofafzuigkappen zijn bijvoorbeeld belangrijk voor werkzaamheden waarbij veel stof vrijkomt, terwijl specifieke slangen nodig kunnen zijn voor vloeistof- of luchttransport.

Bestel nu eenvoudig en snel je accessoires bij Toolstation


Toolstation wil jou graag verder helpen met je klus. Daarom bieden we een uitgebreid assortiment van meer dan 15.000 gereedschappen en materialen die direct beschikbaar zijn in al onze 100+ winkels. Met onze Click & Collect service kun je je accessoires al na 10 minuten ophalen. Maak winkelen nog eenvoudiger met onze PRO-kaart en de Toolstation app! Spaar voor kortingen en krijg nog veel meer service zoals je van ons gewend bent.
Sorteren
Festool Festool Festool D 36 HW-RS-Plus TL reinigingsset 9-delig 48828 van Toolstation
-28
DeWALT DeWALT DeWALT D25301D-XJ stofzuigtelescoop  26902 van Toolstation
-20%
Festool Festool Festool D27 DM-AS/CT aansluitmof  58073 van Toolstation
-23%
( 8 )
Triton Triton Triton stofafzuigadapter Ø inw 26-32mm, Ø uitw 28-34mm 65618 van Toolstation