Overige beitels

Voor elke klusser, of je nu een professionele vakman bent of een gepassioneerde doe-het-zelver, is het belangrijk dat je beschikt over het juiste gereedschap. Speciale beitels zoals tand- en gutsbeitels, zijn speciale gereedschappen die meestal voor specifieke klussen worden gebruikt. Bij Toolstation begrijpen we dit en daarom bieden we verschillende tandbeitels en gutsbeitels aan van het merk Heller.

Waar moet ik op letten?


De keuze voor de juiste beitel hangt af van verschillende dingen. De soort klus is er daar een van. Voor het opschonen van voegen of uithakken van stenen is een tandbeitel ideaal, terwijl een gutsbeitel bedoeld is voor het inhakken van sleuven voor (elektra)leidingen. Daarnaast is de kwaliteit en het materiaal van de beitel belangrijk. Kies voor beitels die gemaakt zijn van materialen die bestand zijn tegen intensief gebruik en slijtage.

Toepassingen van beitels


Beitels worden gebruikt in uiteenlopende vakgebieden, variërend van bouw en renovatie tot kunst en ambacht. Een geschikte beitel kan het werken aan klussen makkelijker maken en bijdragen aan een mooiere afwerking. Of het nu gaat om het splijten van beton of het maken van gleuven, er is een specifieke beitel voor elke taak.

Bestel nu eenvoudig en snel je overige beitels bij Toolstation


Toolstation wil jou graag verder helpen met je klus. Daarom bieden we een uitgebreid assortiment van meer dan 15.000 gereedschappen en materialen die direct beschikbaar zijn in al onze 100+ winkels. Met onze Click & Collect service kun je je speciale beitels al na 10 minuten ophalen. Maak winkelen nog eenvoudiger met onze PRO-kaart en de Toolstation app! Spaar voor kortingen en krijg nog veel meer service zoals je van ons gewend bent.
Sorteren