Rolbokken & Machine modules

Een verstelbare rolbok is onmisbaar voor iedereen die regelmatig met grote werkstukken werkt. Ze bieden ondersteuning en flexibiliteit, waardoor je materiaal gemakkelijk kunt verplaatsen en op de juiste hoogte kunt houden. Dit is vooral handig wanneer je alleen werkt en een extra handje nodig hebt.

Waar moet ik op letten?


Bij de keuze van een verstelbare rolbok is het belangrijk om te letten op de draagkracht en de verstelmogelijkheden. Een goede rolbok moet niet alleen het gewicht van je werkstuk kunnen dragen, maar ook eenvoudig in hoogte verstelbaar zijn om aan te sluiten bij verschillende machines en werkhoogtes. Merken zoals ToughBuilt, Triton en DeWALT hebben kwalitatieve rolbokken die je hierbij kunnen helpen.

Verschillende soorten rolbokken en machine modules


Er is een breed scala aan rolbokken en machine modules beschikbaar. Naast de standaard verstelbare rolbokken zijn er ook onderstellen voor zaagmachines die extra stabiliteit bieden bij het zagen van grote werkstukken. Afhankelijk van je specifieke behoeften, kun je kiezen voor een model dat het beste past bij jouw werkzaamheden.

Bestel nu eenvoudig en snel je rolbokken bij Toolstation


Toolstation wil jou graag verder helpen met je klus. Daarom bieden we een uitgebreid assortiment van meer dan 15.000 gereedschappen en materialen die direct beschikbaar zijn in al onze 100+ winkels. Met onze Click & Collect service kun je je rolbokken al na 10 minuten ophalen. Maak winkelen nog eenvoudiger met onze PRO-kaart en de Toolstation app! Spaar voor kortingen en krijg nog veel meer service zoals je van ons gewend bent.
Sorteren
Toughbuilt Toughbuilt Toughbuilt verstelbare V rolbok 700-1090mm 18767 van Toolstation
-4%
( 1 )
Toughbuilt Toughbuilt Toughbuilt verstelbare rolbok 675-1090mm 18764 van Toolstation
-7%
( 12 )