Spade beitels

Een spadebeitel is een handig gereedschap voor iedereen die werkt met zware materialen zoals beton of die zich bezighoudt met grondwerken. Of je nu een professional bent in de bouw of een doe-het-zelver die thuis aan de slag gaat, een betrouwbare spadebeitel maakt het verschil. Bij Toolstation begrijpen we het belang van degelijk gereedschap. Daarom bieden we een assortiment aan spadebeitels aan, inclusief de robuuste spadebeitel SDS Max, ontworpen voor de zwaarste klussen.

Dingen om op te letten met spadebeitels


Bij het kiezen van de juiste spadebeitel zijn er enkele belangrijke punten waar je op moet letten:

  • Bevestigingssysteem: Zorg ervoor dat de beitel past bij je hamer. Of je nu een spadebeitel SDS-Plus zoekt voor lichtere taken of een spadebeitel SDS-Max voor het zware werk, Toolstation heeft het in huis.

  • Materiaal en robuustheid: Kies beitels gemaakt van hoogwaardige materialen die bestand zijn tegen intensief gebruik.

  • Afmeting en vorm: Afhankelijk van de klus kies je voor de juiste afmeting en vorm. Een breder blad is bijvoorbeeld geschikt voor het doorbreken van grotere oppervlakken.Waar wordt het voor gebruikt?


Spadebeitels worden niet alleen gebruikt voor het doorbreken van beton of andere harde materialen, maar ook voor het graven in zware grondsoorten of het verwijderen van tegels. Of je nu aan een renovatieproject werkt, een tuin opknapt of oude vloeren verwijdert, de juiste spadebeitel zorgt voor efficiëntie en bespaart tijd.

Bestel nu eenvoudig en snel je spade beitels bij Toolstation


Toolstation wil jou graag verder helpen met je klus. Daarom bieden we een uitgebreid assortiment van meer dan 15.000 gereedschappen en materialen die direct beschikbaar zijn in al onze 100+ winkels. Met onze Click & Collect service kun je je spade beitels al na 10 minuten ophalen. Maak winkelen nog eenvoudiger met onze PRO-kaart en de Toolstation app! Spaar voor kortingen en krijg nog veel meer service zoals je van ons gewend bent.
Sorteren
Kango K9 spadebeitel 75x300mm - 48375 - van Toolstation
( 5 )
Kango K9 spadebeitel 50x300mm - 32073 - van Toolstation
( 1 )
SDS-max spadebeitel 50x300mm - 65778 - van Toolstation
( 53 )
SDS-max spadebeitel 75x300mm - 16798 - van Toolstation
( 47 )