Stofzuigerzakken & filters

Een schone en stofvrije werkplek is belangrijk voor zowel de gezondheid als de efficiëntie tijdens je werk. Stofzuigerzakken en filters kunnen hierin veel voor je doen. Of je nu een professional bent die dagelijks bouw- of renovatiewerkzaamheden uitvoert, of een doe-het-zelver die zijn werkgebied netjes wil houden, bij Toolstation vind je een breed assortiment aan stofzuigerzakken en filters. We bieden producten van topmerken zoals Festool, Starmix en Kärcher, inclusief Bosch stofzuigerzakken.

Waarop letten bij de aankoop?


Voor de juiste stofzuigerzakken en filters moet je op een aantal dingen letten. Zorg ervoor dat de zakken en filters passen bij het model en merk van je stofzuiger, zoals specifieke Bosch stofzuigerzakken of Kärcher stofzuigerzakken. Daarnaast is het type filter van belang; van patroonfilters tot aan adapters en papieren stofzakken, elk heeft zijn eigen voordelen afhankelijk van het soort werk en de materialen waarmee je werkt.

Praktische toepassingen


Stofzuigerzakken en filters worden gebruikt in een breed scala aan situaties, van het opzuigen van zaagsel en puin op bouwplaatsen tot het schoonhouden van je werkplaats thuis. Een goede kwaliteit stofzuigerzak en filter kunnen helpen de levensduur van je machine te verlengen en zorgen voor een gezondere werkomgeving door fijnstof en allergenen effectief te vangen.

Bestel nu eenvoudig en snel je stofzuiger benodigdheden bij Toolstation


Toolstation wil jou graag verder helpen met je klus. Daarom bieden we een uitgebreid assortiment van meer dan 15.000 gereedschappen en materialen die direct beschikbaar zijn in al onze 100+ winkels. Met onze Click & Collect service kun je je stofzuiger benodigdheden al na 10 minuten ophalen. Maak winkelen nog eenvoudiger met onze PRO-kaart en de Toolstation app! Spaar voor kortingen en krijg nog veel meer service zoals je van ons gewend bent.
Sorteren
Festool Festool Festool filterzakken SC-FIS-CT 15/MINI/MIDI-2/5 89391 van Toolstation
( 54 )
Festool Festool Festool filterzakken CTL MIDI 95488 van Toolstation
( 51 )
Festool Festool Festool Filter CTL MINI/MIDI-2 NF-CT Natfilter 10643 van Toolstation
( 5 )
Einhell Einhell Einhell stofzuigerzakken 30L* 18058 van Toolstation
( 1 )
Starmix Starmix Starmix aansluitmof Ø35 68974 van Toolstation
( 1 )
Starmix Starmix Starmix verloopmof Ø35mm 48159 van Toolstation
( 2 )
Einhell Einhell Einhell stofzuigerzakken 20L 18053 van Toolstation
( 29 )