Trend machine accessoires

Bij het werken met machines is het gebruik van de juiste accessoires belangrijk voor een strak resultaat. Toolstation heeft een breed assortiment aan accessoires voor Trend machines en biedt alles wat je nodig hebt voor je projecten. Of je nu professioneel klusser bent of een gepassioneerde doe-het-zelver, het kiezen van de juiste Trend accessoires kan je werk naar een hoger niveau tillen.

Belangrijke accessoires voor je projecten


Freesmallen, spantanghulzen, kopieerringen en geleideaccessoires zijn enkele voorbeelden van wat Trend te bieden heeft. Freesmallen zijn ideaal voor het maken van nauwkeurige uitsneden, terwijl spantanghulzen zorgen voor een stevige bevestiging van je frees. Kopieerringen gebruik je voor het volgen van sjablonen en geleideaccessoires helpen je om rechte snedes te maken. Bij Toolstation vind je een ruim aanbod van deze accessoires.

Waar moet ik op letten?


Bij het kiezen van Trend machine accessoires is het belangrijk om te letten op wat past bij jouw machine. Niet elke accessoire past op elke machine, dus check dit goed. Daarnaast is het goed om na te denken over wat voor soort klus je gaat doen. Kies accessoires die je helpen om je werk zo efficiënt en nauwkeurig mogelijk uit te voeren.

Bestel nu eenvoudig en snel je Trend accessoires bij Toolstation


Toolstation wil jou graag verder helpen met je klus. Daarom bieden we een uitgebreid assortiment van meer dan 15.000 gereedschappen en materialen die direct beschikbaar zijn in al onze 100+ winkels. Met onze Click & Collect service kun je je Trend accessoires al na 10 minuten ophalen. Maak winkelen nog eenvoudiger met onze PRO-kaart en de Toolstation app! Spaar voor kortingen en krijg nog veel meer service zoals je van ons gewend bent.
Sorteren
Trend Trend Trend verstelbare werkbladverbinder 170mm 13512 van Toolstation
( 1 )
Trend Trend Trend hoekgeleider 915mm 13503 van Toolstation
-10%
Trend Trend Trend werkbladverbinder 150mm 13473 van Toolstation
Trend Trend Trend Crosscut cirkelzaagblad 305x30x2,5mm 60T 24230 van Toolstation
( 18 )
Trend Trend Trend verstelbare werkbladverbinder 170mm 13515 van Toolstation
Trend Trend Trend werkbladverbinder 150mm 13472 van Toolstation
( 1 )
Trend Trend Trend kopieerring 24x6mm 13437 van Toolstation