Installatie

Ben je een installateur of een serieuze en gedreven doe-het-zelver, en ben je op zoek naar onderdelen voor installatie? Dan ben je op de goede pagina aangekomen, want bij Toolstation vind je alle installatiebenodigdheden voor jouw klus. In ons ruime assortiment hebben we alleen producten van de beste merken: denk bijvoorbeeld aan Uponor, Henco, VSH, Wavin, Conex, Griffon, John Guest, Viega, BPE, McAlpine, Geberit, Wisa, Plieger, en Itho-Daalderop. Of je het nu gaat om werk in de badkamer, de installatie van een nieuw toilet, of om het verbouwen van de keuken: in onze webshop vind je precies wat je nodig hebt, altijd voor de lage prijs die je van ons gewend bent.

Alles voor professionele installatie
Heb je een nieuwe klus op het programma, en ga je aan de slag in of om huis? Bij installatiewerk heb je vaak specifieke onderdelen nodig. Te groot of te klein, en het past niet. Door de juiste onderdelen te bestellen kan je veel tijd en frustratie besparen. Denk aan koppelingen en fittingen die precies passen, of afvoer- en ventilatieonderdelen die aansluiten bij de apparaten die je installeert. Bij Toolstation hebben we altijd een ruim assortiment aan installatiemateriaal, die we netjes hebben onderverdeeld in verschillende categorieën. Zo kun je makkelijk vinden wat je nodig hebt op onze website. Zoek je een specifieke draadfitting, of een sifon die precies past? Geen probleem. De kans is groot dat je het in onze webshop kunt kopen.

Bestel online – heel gemakkelijk en snel
Voor specifieke onderdelen kun je altijd naar een van de vestigingen van Toolstation komen. Maar online bestellen is natuurlijk wel zo gemakkelijk. En wij maken het je extra makkelijk, want als je een online bestelling bij ons plaatst verzenden we die altijd zo snel mogelijk. En geef je meer dan 20 euro uit, dan betaal je niet eens verzendkosten. Zo wordt het wel heel eenvoudig om je installatiebenodigdheden bij jou thuis af te laten leveren. Of op het adres waar je aan het klussen bent natuurlijk – dat kan ook gewoon. Kijk dus snel in ons uitgebreide assortiment of we ook voor jou hebben wat je nodig hebt.