Installatie

Nieuw toilet bevestigingen, een badkamerrenovatie of een keukenverbouwing? Bij Toolstation vind je al het professionele installatie materiaal dat je nodig hebt voor je klus. Denk bijvoorbeeld aan verschillende soorten fittingen, buizen, toiletaansluitingen, sifons, putten en douchedrains, alles voor het afvoeren van het hemelwater en meer. Klik op het installatie materiaal dat je nodig hebt en bekijk het aanbod.

Ruim assortiment installatiemateriaal


Het assortiment van Toolstation is ruim en bestaat uit producten van verschillende merken, zoals Griffon, VSH, BPE, John Guest en Viega. Een installatie neemt soms meer tijd in beslag dan je vooraf had gepland. Bespaar daarom tijd en bestel die speciale fitting of dat ene ventilatieonderdeel online. Het ruime aanbod met verschillende merken zorgt ervoor dat de kans groot is dat je het materiaal dat je zoekt tegenkomt bij Toolstation. Zelfs voor die specifieke soldeerfitting of aansluitslang kun je namelijk bij ons terecht.

Installatie uitvoeren? Verdiep je goed in het installatie materiaal dat je nodig hebt


Om problemen na het installeren van je klus te voorkomen, is het belangrijk om je goed te verdiepen in het vinden van het juiste installatie materiaal. Je voorkomt zo dat een leiding opeens gaat lekken of dat er een verstopping ontstaat. Bij Toolstation kun je daarom voor je badkamer onder andere terecht voor verschillende aansluitsets voor een hangend toilet en bekersifons van diverse afmetingen. Grote kans dat de afmeting die je nodig hebt erbij zit. Ook voor de keuken hebben we alles wat je nodig hebt om een goed werkende keuken te creëren. Denk bijvoorbeeld aan gasslangen of een keukenboiler en toebehoren. Klaar met je klus? Dan hebben we ook voor een mooie afwerking diverse producten. Van rozetten tot acrylkit en van schildersbenodigdheden tot producten om beschadigde muren te herstellen.

Installatiemateriaal kopen bij Toolstation


Bespaar tijd met het vinden van materiaal en bestel online bij Toolstation. Net als het installeren van je klus met de juiste producten gaat online bestellen van je benodigdheden bij Toolstation snel en eenvoudig. Bestel meteen alles wat je nodig hebt in één keer en als je uitkomt op een totaalbedrag van 30 euro of meer laten we je bestelling gratis bij je thuisbezorgen. Wil je niet wachten op je bestelling? Haal dan je installatie materiaal op bij een een vestiging in de buurt.