May 26, 2020

Aangepaste openings- en levertijden met Pinksteren

Zondag 31 mei en maandag 1 juni is het alweer Pinksteren. Net als alle andere nationale feestdagen, heeft dit invloed op de levertijden van de online bestellingen en de openingstijden van onze vestigingen en klantenservice.

Vestigingen & Klantenservice

Op zondag 31 mei en maandag 1 juni zullen onze vestigingen gesloten zijn. Op deze dagen is het dus niet mogelijk om via Click & Collect jouw bestelling op te halen in een van onze vestigingen. Mocht je zaterdag 30 mei na sluitingstijd of tijdens Pinksteren een bestelling hebben geplaatst, staat dinsdag 2 juni jouw pakket klaar in de door jou gekozen vestiging.

Ook voor eventuele vragen is ook onze klantenservice tijdens Pinksteren niet bereikbaar. Dinsdag gelukkig wel, zowel telefonisch van 08:00 tot 16:00 uur als via ons contactformulier.

Bezorging

Als je tijdens Pinksteren toch wat wilt bestellen, houdt dan rekening met vertraging. Controleer de bijbehorende Track & Trace code, deze geeft recente informatie over de status van de bestelling. Houd verder rekening met eventuele vertraging (bij de bezorgdienst) i.v.m. Pinksteren en de Corona maatregelen.