May 16, 2022

Toolstation staat op de VSK beurs

Van 17-20 mei 2022 neemt Toolstation deel aan de VSK beurs in de Jaarbeurs Utrecht. Daar moet je bij zijn!

VSK is dé beurs waar je in één bezoek op de hoogte bent van alle ontwikkelingen in de wereld van installatie. En het is ook nog eens een feestelijke editie. VSK 2022 viert de 25e editie van deze belangrijke installatiebeurs!

De ontwikkelingen in de installatietechniek volgen elkaar in razend tempo op. Hoe zorg jij dat je als installatieprofessional bij blijft en klaar bent voor de toekomst, je op de hoogte bent van de nieuwste installatietechniek oplossingen en je vakkennis up-do-date houdt? Door een bezoek te brengen aan VSK, want VSK zet je op voorsprong!

Namens Toolstation komen we op deze beurs graag in gesprek met de installateurs en iedereen werkzaam in deze branche van deze beurs. Toolstation laat graag zien dat we met 80+ vestigingen en 15.000 producten veel meer hebben dan alleen gereedschap, kortom atijd alles voorhanden!

Ons Toolstation beursteam is te vinden in hal 9, op stand B068. Kom je langs op onze stand, dan krijg je van ons een leuk cadeautje mee! Gratis registreren kan via de website van VSK.

Meer informatie over de activiteiten op de VSK 2022 vind je op de website van VSK via https://www.vsk.nl