Jun 2, 2022

Top 10 handige vaderdagcadeaus

Hij zegt misschien dat hij niets wil, maar geloof ons, dat wil hij wel. De vraag is alleen…. Waar doe je hem een plezier mee? Speciaal voor Vaderdag hebben we de perfecte cadeaus voor je op een rijtje gezet!

Of je nu een Vaderdagcadeau zoekt voor je vader, de vader van je kind(eren) of andere belangrijke man in je leven, het blijft een ware zoektocht. Hoeveel we ook van hen houden, het is best lastig om voor de belangrijkste man in je leven een cadeau te vinden. Hierdoor geven we vaak met lood in onze schoenen de gevreesde sokken of cadeaubonnen. Maar het kan ook anders! Hieronder vind je de perfecte vaderdagcadeaus!

Tip: Ben je een beetje aan de late kant? Kies voor Click & Collect en haal jouw Vaderdag cadeau over 10 minuten al op in een Toolstation-vestiging bij jou in de buurt.
Toughtbuilt 2-in-1 
              uitschuifmes

1. Toughbuilt 2-in-1 uitschuifmes

Dit 2-in1 uitschuifmes van Toughbuilt is naast uitschuifmes ook te gebruiken als krabber. Een superhandig product voor bijna iedere klus.


Pica diepgatmarkeerpotlood

2. Pica diepgatmarkeerpotlood

Met de Pica diepgatmarkeerpotlood is jouw vader eindelijk niet meer 30 keer per dag zijn potlood kwijt. Je klemt hem namelijk makkelijk in je broekzak en door de gifgroene kleur is hij in iedere klusomgeving makkelijk te spotten. Er zit overigens ook een kleine puntenslijper in de dop. Handig!


Gardena zwenksproeier AQUA S

3. Gardena zwenksproeier

Zoek je een vaderdagcadeau voor een man met groene vingers dan is de zwenksproeier van Gardena een schot in de roos. De sproeier kan gemakkelijk afgesteld worden op het aantal vierkante meters gazon, waardoor het in iedere tuin gebruikt kan worden. Bijkomend voordeel: met de Gardena zwenksproeier is het gras in ieder geval niet groener aan de overkant.


DeWALT rafter speed square 
             180mm Metrisch

4. DeWALT rafter speed square 180mm Metrisch

Naast de Pica diepgatmarkeerpotlood is de rafter speed square een van de meest handige hulpmiddelen voor de klusser die met regelmaat een zaag in de hand heeft. Moet je iets aftekenen in 35 graden of wil je snel een perfect rechte snijlijn maken? Met de DeWALT Rafter Speed Square draai je jouw hand er niet voor om. De tool is gemaakt van aluminium waardoor het ook prima gebruikt kan worden als zaaggeleider.


Milwaukee Shockwave bitset 56-delig

5. Milwaukee Shockwave bitset 56-delig

Vraag je vader eens waar zijn bitjes zijn. Grote kans dat ze kapot zijn of dat hij deze grotendeels kwijt is geraakt. De bitjes uit dit set hebben de oersterke Shockwave techniek. Deze techniek is te herkennen aan de rode uiteinden van de bit, ook wel de Shock zone genoemd. Dit gedeelte vermindert de spanning op het schroefpunt, waardoor de punt veel minder snel breekt. De kans dat je pa volgende keer een bitje kwijt raakt is met dit cadeau vele malen groter dan dat een bitje uit dit set kapot gaat (bij ‘gewoon’ gebruik natuurlijk).


Toughbuilt Kniebeschermers 
             GelFit™

6. Toughbuilt Kniebeschermers GelFit™

Kniebeschermers zitten standaard in de werkbus van iedere vakman die graag nog wat langer met zijn knieën wilt doen. Maar niet alle kniebeschermers zijn comfortabel voor je knieën. Met de Gelfit™ kniebeschermers van Toughbuilt voelen je knieëen na een dag hard klussen nog topfit. Je kunt deze kniebeschermers uitbreiden met extra SnapShells, zodat je extra grip, comfort en bescherming hebt op welke ondergrond je ook werkt.


Dewalt DW055PL-XJ 
             afstandsmeter 16m

7. Dewalt DW055PL-XJ afstandsmeter 16m

Deze afstandsmeter is heel nauwkeurig, makkelijk in gebruik en compact. Het apparaatje is zelfs zo compact dat hij gemakkelijk in je broekzak past. De laser meet real-time met je mee en zegt zonder poespas je gewoon waar het op staat! Een echte afstandsmeter dus voor iedere vader die geen zin heeft lastige extra functies.


Toughbuilt heuptas met hamerlus 23 functies

8. Toughbuilt heuptas met hamerlus 23 functies

Ben je het zat om iedere keer van alles aan te moeten geven als er geklust wordt? Geef dan de Toughtbuilt heuptas cadeau. In deze tas passen allerlei handige tools zoals schroevendraaiers, tangen, spijkers, schroeven, meetlint etc. Ook handig: je kunt de heuptas ook neerzetten op de grond of tafel zonder dat hij omvalt. Zo blijven je tools dus netjes op zijn plek zitten.


Bahco schroevendraaierset 
             10-delig

9. Bahco schroevendraaierset 10-delig

Dit schroevendraaierset is zo compleet dat je hier bijna alle klussen mee kan klaren. De kleuren op de schroevendraaiers geven de verschillende soorten aan. Hierdoor zijn ze gemakkelijk terug te vinden in een donkere of overvolle gereedschapskist.


Bahco 434 Ergo hout steekbeitelset 3-delig

10. Bahco 434 Ergo hout steekbeitelset 3-delig

Deze beitels van Bahco doen wat ze moeten doen, en goed ook! Ze zijn ideaal voor zwaar timmer- en constructiewerk en hebben een slagvaste greep dat bestand is tegen hamerslagen.


Nog niet het vaderdagcadeau gevonden wat je zocht? Kijk dan hier voor inspiratie. Of kijk voor de beste deals op onze deals-pagina.

Toolstation deals
* Alle prijzen die hierboven staan, zijn gebaseerd op onze 76e catalogus. Wijzigingen van de prijs zijn hier niet in meegenomen.