Onze vestigingen zijn OPEN voor zakelijke klanten en voor het ophalen van Click & Collect bestellingen (voor alle klanten). Let op: vanwege de drukte kan het iets langer duren voordat je bestelling klaarligt.
Houd rekening met langere levertijden en extreme drukte op onze klantenservice. Klik hier voor meer informatie.

Reinigen & Onderhoud

Reinigingsmiddelen voor het schoonmaken van elk oppervlak. Toolstation heeft een ruim assortiment reinigingsmiddelen voor professioneel- en thuisgebruik.
In ons ruime assortiment van meer dan 12.000 producten vind je reinigings- & onderhoudsmiddelen van topmerken zoals HG, Sorbo, Vero en Ibex voor de laagste prijs.


Wil je jouw huis en/of tuin een opknapbeurt geven? Wij hebben reinigingsmiddelen voor het reinigen van interieur, exterieur, sanitair, keukens, tegels en vloeren. Verder ben je ook voor ontstoppingsmiddelen, ongediertebestrijding, bezems en afvalzakken bij Toolstation aan het juiste adres.


Kom langs in één van onze vestigingen bij jou in de buurt, of bestel online en ontvang jouw bestelling zonder verzendkosten in huis bij besteding vanaf slechts €20,-. Wil je graag een Toolstation catalogus ontvangen? Maak dan een account aan en vraag deze gratis aan.


Bekijk hieronder het uitgebreide assortiment Reinigen & Onderhoud.