Gipsplaatpluggen

Gipsplaatpluggen zijn gemaakt voor het bevestigen van voorwerpen in gipsplaten of in ander materiaal dat hol is. Denk bijvoorbeeld aan een mooie lijst die je wilt ophangen aan een gipsplaat muur. Ze zijn altijd handig om in je gereedschapskist of thuis te hebben. Pluggen voor gipsplaten zijn geschikt voor het maken van een verbinding met lichte tot middelzware materialen. Ze zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen. Kijk ook eens bij onze uitverkoop bevestigingsmiddelen om pluggen en andere bevestigingsmiddelen te kopen voor een aantrekkelijke prijs.

Gipsplaat pluggen met bijpassende schroeven

Of je nu op zoek bent naar pluggen en schroeven voor het ophangen van foto's, het monteren van planken of het bevestigen van meubels, Toolstation heeft voor elk project de juiste gipsplaatpluggen. Het is hierbij belangrijk om de juiste maat van plug en schroef te kiezen. Om die keuze makkelijker te maken biedt Toolstation een breed assortiment aan pluggen die inclusief schroeven verkocht. Hierdoor kun je met vertrouwen aan de slag gaan met je klusproject, wetende dat je een stevige en veilige montage hebt gecreëerd. Dus, als je op zoek bent naar pluggen en schroeven, neem dan zeker een kijkje naar onze gipsplaatpluggen met bijpassende schroeven.

Een plafondklus? Onze gipsplaatpluggen zijn er klaar voor

Wil je een lamp ophangen aan een plafond van gipsplaten? Neem dan een gipsplaatplug. Markeer eerst waar de plug precies moet komen en boor dan op de plaats van de markering een gat dat net zo groot is als de plug. Vervolgens plaats je de plug in het geboorde gat en draai je de schroef in de plug aan met een schroevendraaier. Als je een zware lamp gaat bevestigen, dan kun je beter meerdere pluggen voor gipsplaten gebruiken, zodat je een stevige constructie maakt. Heb je pluggen nodig voor andere ondergronden? Kijk dan eens naar onze hollewandpluggen en chemische ankers. Hollewandpluggen zijn speciaal ontworpen voor gebruik op holle ondergronden, terwijl chemische ankers een sterke houvast bieden voor zware voorwerpen op beton, steen of metselwerk. Neem een kijkje in ons assortiment en ontdek welke pluggen en ankers geschikt zijn voor jouw project

Bestel je gipsplaatpluggen online of gebruik Click & Collect

Weet je al welke gipsplaatpluggen je gaat halen? Online je materialen bestellen gaat bij Toolstation snel en eenvoudig. Je kunt ervoor kiezen om je bestelling thuis te laten bezorgen. Voordeel daarvan is dat je meer tijd overhoudt om te klussen. Liever meteen door? Bestel dan met Click & Collect. Na het plaatsen van je bestelling liggen de producten die je nodig hebt al na 10 minuten klaar in een Toolstation vestiging naar keuze.
Zelftappende gipsplaat-schroefpluggen Zink - 55036 - van Toolstation ( 124 )
Zelftappende gipsplaat-schroefpluggen Nylon - 35840 - van Toolstation ( 76 )
Fischer Fischer Fischer Duoblade Excl. schroeven - 16454 - van Toolstation ( 10 )
Fischer Fischer Fischer Duoblade Incl. schroeven - 16455 - van Toolstation ( 9 )