Tackers

Ben jij op zoek naar een goede tacker voor je klus? Zoek dan niet langer. Bij Toolstation vind je tackers van verschillende soorten en maten van onder andere de merken Tacwise, DeWALT en Makita. Het is belangrijk dat je goed weet welke soort tacker je nodig hebt voor je klus. Als je bijvoorbeeld een handtacker neemt, terwijl je een spijker tacker nodig hebt, kan dat voor veel problemen zorgen.

Diverse merken en toebehoren: van Makita tacker tot accu's


Er zijn verschillende soorten tackers waar je uit kunt kiezen. Allereerst is er de handtacker. Deze wordt veel gebruikt voor kleinere klussen. De nagels in een handtacker zijn kleiner en daardoor meer geschikt voor kleinere materialen. Heb je een grotere klus? Dan wordt de keuze al snel gemaakt voor een accu tacker. Dit is een elektrische tacker die met een accu werkt. Het voordeel daarvan is dat je gemakkelijk kunt rondlopen met de tacker, zonder dat er een draad in de weg zit. Je werkt met een accu tacker daardoor erg snel en gemakkelijk.

Wat is een tacker precies?


Een tacker is in principe een soort nietmachine, maar dan vele malen sterker. Een tacker wordt gebruikt om verschillende materialen aan elkaar te bevestigen. Het verschil met een nietmachine is dat een tacker de nieten niet ombuigt, maar als een soort spijker in de materialen schiet. De nietjes tacker is er altijd in de kleinere variant, maar je kunt ook voor het grovere werk gaan. Een elektrische tacker die spijkers schiet, is ideaal voor grotere klussen, zoals werken met grote balken. Deze vragen namelijk om meer kracht en grotere spijkers. Ga altijd eerst na voor je klus welke soort nagels je nodig hebt. Wanneer je te grote of te kleine nagels gebruikt, kun je veel schade aanrichten of voor problemen komen te staan. De tacker gebruikt altijd een andere nagel en sommige passen niet.

Een tacker kopen bij Toolstation


Heb je de keuze kunnen maken tussen een elektrische tacker en een handtacker? Dan bestel je deze direct en eenvoudig in onze webshop. Wil je hem direct gaan gebruiken voor je klus? Kies dan voor de Click & Collect service. Wij leggen je tacker dan klaar in een vestiging bij jou in de buurt. Vervolgens haal je hem na 10 minuten al op, zodat je direct aan de slag kunt. Kun je een dagje wachten? Laat je gereedschap dan door ons bij je thuis of op de zaak leveren.
Sorteren