Hogedrukreinigers

Met een hogedrukreiniger verwijder je allerlei soorten vervuiling op materialen snel, grondig en efficiënt. Wil je een goede hogedrukreiniger kopen? Bij Toolstation slaag je zeker. Wij hebben verschillende soorten hogedrukreinigers, voor zowel grote als kleine schoonmaakklussen. Behalve compacte en krachtige hogedrukreinigers vind je bij Toolstation ook reinigers voor dakgoten en riolen of hogedrukreinigers speciaal voor terrassen. Met een hogedrukreiniger bespaar je jezelf veel tijd en moeite bij het grondig schoonmaken van oppervlakken.

De juist hogedrukreiniger kiezenNiet elke hogedrukreiniger is geschikt voor een bepaalde schoonmaakklus. Let bij het kopen van een hogedrukreiniger daarom goed op de druk, de reinigingscapaciteit, de wateropbrengst en de meegeleverde accessoires. Ook is het handig om bijvoorbeeld een niet al te zwaar model of een model met wielen te kiezen wanneer je er veel mee moet sjouwen. Daarnaast is het belangrijk om te weten waarvoor je de hogedrukreiniger gaat gebruiken. Zo is een hogedrukreiniger van 110 bar geschikt voor het reinigen van bijvoorbeeld je gereedschap of een fiets. Met een hogedrukreiniger van 180 bar maak je gemakkelijk grote en zeer vervuilde oppervlakten schoon, zoals een stenen vloer of muur.

Hogedrukreinigers voor elke schoonmaakklusVoor garagevloeren, buitenmuren of kozijnen gebruik je een compacte hogedrukreiniger, die deze schoonmaakklussen makkelijk aankan. Voor het schoonmaken van serres, schuine daken of dakgoten is een telescopische lans het ideale apparaat. Vergeet niet om gelijk een goede allesreiniger voor je hogedrukreiniger mee te bestellen. Zo weet je zeker dat het ook echt goed schoon wordt.

Hogedrukreiniger kopen bij ToolstationEen hogedrukreiniger kopen bij Toolstation levert je heel wat voordelen op. Zo betaal je bij ons de laagste prijs, is alles op voorraad én mag je een goede service verwachten. Daarnaast worden bestellingen vanaf 30 euro gratis bezorgd. Omdat wij een zeer uitgebreid assortiment aan hogedrukreinigers hebben, vind je er altijd wel een die bij jouw klusproject past. Heb je gevonden wat je zocht? Bestellen doe je eenvoudig online via onze webshop of je komt langs in een van onze vestigingen. Bestel je vóór 22.00 uur, dan heb je het de volgende dag al in huis. Heb je meer haast, dan kun je met de Click & Collect service online een bestelling plaatsen en deze al na 10 minuten ophalen in de vestiging van jouw keuze.
Sorteren
Kärcher Kärcher Kärcher K4 Compact hogedrukreiniger 130 bar 45795 van Toolstation
-30
( 23 )
Kärcher Kärcher Kärcher allesreiniger hogedruk 5L 86909 van Toolstation
( 10 )
Kärcher Kärcher Kärcher K5 Compact hogedrukreiniger 145 bar 25951 van Toolstation
-10
( 88 )