Thinner

Als je op zoek bent naar thinner, dan ben je bij Toolstation aan het juiste adres. Bij Toolstation vind je verschillende Bleko thinners, waaronder de Bleko thinner ECO in verschillende formaten, variërend van 1L tot 5L. Daarnaast hebben we ook de speciale verdunners in kleinere hoeveelheden. Toolstation helpt jou verder met je schildersklus.

Wat is een thinner?


Thinner, ook wel bekend als 'verdunner,' is een krachtig oplosmiddel dat vaak tolueen of xyleen bevat. Er bestaan verschillende soorten thinners, waaronder algemene thinners, acryl thinners, epoxy thinners, en meer.

Elk type thinner heeft specifieke toepassingen en eigenschappen. Let daarom goed op of de thinner die je wilt hebben past bij jouw gebruik. Kijk ook naar de hoeveelheid die je nodig hebt om verspilling te voorkomen. Lees altijd de instructies op de verpakking voor het beste resultaat.

Hoe gebruik je een thinner?


Je kunt thinner voor veel dingen gebruiken. Je kunt er verf op oliebasis mee verdunnen, oppervlakken mee reinigen en ontvetten, en zelfs contactlijmen mee verwijderen. Voor een soepele toepassing raden we aan om thinner toe te voegen aan verf, lak of vernis, afhankelijk van je specifieke doel.

Om aan de slag te gaan met thinner, heb je niet veel nodig. Zorg ervoor dat je de juiste thinner hebt voor jouw toepassing, geschikte mengcontainers, roerstokjes of roerapparatuur, en de verf, lak of vernis die je wilt verdunnen. Bekijk ons assortiment verfbenodigdheden om direct aan de slag te gaan!

Bestel nu eenvoudig en snel bij Toolstation


Wist je dat je na slechts 10 minuten je Click & Collect bestelling kunt ophalen bij een van onze 100+ vestigingen? En als je vandaag vóór 22:00 uur bestelt, wordt je bestelling de volgende werkdag bij je thuis bezorgd. Bovendien is de thuisbezorging gratis bij bestellingen vanaf 30 euro. Voor onze zakelijke klanten is er de Pro-kaart beschikbaar, waarmee je je projecten naar een hoger niveau kunt tillen en kunt genieten van exclusieve voordelen.
Sorteren
Bleko Bleko Bleko thinner ECO 1L 13707 van Toolstation
( 33 )
13707 Bleko thinner ECO 1L
€ 5,49
excl. btw € 4,54

Bleko Bleko Bleko thinner ECO 2,5L 71344 van Toolstation
( 18 )
71344 Bleko thinner ECO 2,5L
€ 12,75
excl. btw € 10,54
Per eenheid € 5,10/L

Bleko Bleko Bleko acryl verdunner 500ml 10218 van Toolstation
( 3 )
Bleko Bleko Bleko thinner ECO 5L 64128 van Toolstation
( 47 )
64128 Bleko thinner ECO 5L
€ 25,49
excl. btw € 21,07
Per eenheid € 5,10/L