Verfrollers

Verfrollers zijn ideaal om muren, plafonds of balken snel en gemakkelijk te verven. Deze rollers zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Zo verf je met een kleine verfroller makkelijk smalle kanten of lastige hoeken en kozijnen, terwijl je met een grote verfroller grote oppervlaktes in een mum van tijd geverfd hebt. Voor elk materiaal hebben wij de perfecte roller. Aan de hand van het te verven oppervlakte kies je voor een schuimroller, viltroller of vachtroller. Verfrollers kopen doe je bij Toolstation. Wij hebben een groot aanbod aan rollers en andere verfspullen van merken zoals Anza en SAM. Bestel vandaag nog en geniet van een professioneel resultaat!

Muurverf rollers: ideaal voor grote oppervlaktes


Waar je bij kleine oppervlaktes kiest voor kwasten neem je voor grote oppervlaktes het best een muurverf roller. Deze vachtrollers hebben als voordeel dat ze veel verf opnemen. Vachtrollers kunnen een lange of korte pool hebben. De rollers voor watergedragen verf hebben een korte pool. Wil je een gevel verven, kies dan voor een roller met lange pool.

Kies uit verfrollers van Anza of andere merken


Een Anza verfroller staat voor kwaliteit. Dat geldt ook voor de Ciret, Copenhagen Gold en SAM verfrollers. Er is een ruime keuze aan vilt lakrollers, vachtrollers en lakroller sets. De rollers zijn apart te verkrijgen, maar ook compleet met beugel of opvangbakje en extra kwasten. Samen met de andere verfspullen, zoals goede muur- en plafondverf, heb je jouw verfklus zo gedaan.

Grote, kleine of latex verfrollers, een ruim aanbod om uit te kiezen


De latex rollers zijn beschikbaar in verschillende lengte- en breedtematen. Maak daarom gebruik van de volgende tip. Kies een kortere lengte wanneer je veel smalle stukken, hoeken of een kozijn moet verven en een langer formaat wanneer je een plafond of muur gaat verven.

Heb je een keuze gemaakt? Bestel dan online jouw verfrollers. Bestel je vóór 22.00 uur, dan wordt jouw bestelling de eerstvolgende werkdag al bezorgd. Bestellingen vanaf € 30 worden gratis thuisbezorgd. Wil je vandaag al aan de slag, maak dan gebruik van onze Click & Collect service. Hierbij bestel je online en kies je een filiaal bij jou in de buurt. Je mag het dan al na 10 minuten hier ophalen.
Sorteren
Anza Anza Anza Pro vilt lakroller universeel 5mm/10cm 40994 van Toolstation
( 76 )
Anza Anza Anza Pro vilt lakroller universeel 5mm/5cm 10323 van Toolstation
( 28 )
Anza Anza Anza Pro Micmex microvezel muurverfroller acryl 18mm/18cm 80857 van Toolstation
-4%
( 76 )
Anza Anza Anza Pro Micmex microvezel muurverfroller acryl 18mm/25cm 42094 van Toolstation
-10%
( 76 )
Anza Anza Anza Pro Antex microvezel verfroller acryl 8mm/5cm 68102 van Toolstation
( 53 )
Anza Anza Anza Pro Antex microvezel verfroller acryl 8mm/25cm 45626 van Toolstation
-8%
( 53 )
Anza Anza Anza Pro Titex verfroller universeel acryl 10cm 98813 van Toolstation
( 1 )
Schuim lakroller extra fijn universeel 10cm 2x afgerond - 49419 - van Toolstation
( 16 )
SAM SAM Microvezel voorstrijk roller acryl 9mm/25cm 24733 van Toolstation
( 3 )
Nylon verfroller 2 componenten alkyd 13mm/18cm - 17714 - van Toolstation
( 3 )
Nylon verfroller 2 componenten alkyd 13mm/25cm - 73304 - van Toolstation
( 13 )
SAM SAM SAM Pro nylon verfroller 2 componenten alkyd 13mm/10cm 17697 van Toolstation
( 2 )