WD-40 Specialist contactspray 400ml

Merk WD-40 Productcode: 47365 Verkoopeenheid: Stuk

€ 9,28 Excl. btw € 7,67 Prijs per eenheid € 23,20/L
Aantal
Controleer de voorraad in jouw vestiging

Productomschrijving

• Verwijdert olie, vuil en oxidatieresten van gevoelige elektrische of elektronische apparaten
• Dringt door tot moeilijk bereikbare plaatsen
• Droogt snel zonder resten achter te laten
• Inclusief Smart Straw functie

Technische specificaties
EAN 5032227005464
Gevarencode H222- Zeer licht ontvlambare aerosol. H229-Houder onder druk: kan openbarsten bij verhitting. H304-Kan dodelijk zijn als de stof bij inslikken in de luchtwegen terechtkomt. H315-Veroorzaakt huidirritatie. H319-Veroorzaakt ernstige oorirritatie H336-Kan slaperigheid of duizeligheid veroorzaken. H411-Giftig voor in het water levende organismen, met langdurige gevolgen. P101-Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden. P102-Buiten bereik van kinderen houden. P210-Verwijderd houden van warmte, warme oppervlakken, vonken, open vuur en andere ontstekingsbronnen. Niet roken. P211-Niet in een open vuur of op andere ontstekingsbronnen spuiten. P251-Ook na gebruik niet doorboren of verbranden. P261-Inademing van gas of spuitnevel vermijden. P273-Voorkom lozing in het milieu, P280-Beschermende handschoenen dragen. P305+P351+P338-BIJ CONTACT MET DE OGEN: voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten, contactlenzen verwijderen, indien mogelijk, blijven spoelen. P312-Bij onwel voelen een ANTIGIFCENTRUM / arts raadplegen. P405-Achter slot bewaren. P410+P412-Tegen zonlicht beschermen. Niet blootstellen aan temperaturen boven 50 °C. P501-Inhoud / verpakking afvoeren naar een erkende afvalverwijderingsinstallatie. Mogelijke vorming van ontplofbare damp- luchtmengels bij ontoereikende ventilatie. Koolwaterstoffen, C6, isoalkanen, <5% n-hexaan. Propaan-2-ol. Koolwaterstoffen, C7, n-alkanen, isoalkanen, cycoalkanen.
Merk WD-40
Fabrikant ID 49368/25NBA
Lengte (mm) 65
Breedte (mm) 65
Hoogte (mm) 205
Veiligheidsinformatieblad Klik hier
Gewicht (g) 355
Volume (L) 0.4
Beoordelingen
WD-40 Specialist contactspray 400ml heeft als beoordeling 4.6 van de 5 door 50.
Rated 5 van de 5 door uit WD-40 snelwerkende contact Heel fijn aan deze spuitbus is dat tegenwoordig het rietje al op het spuitstuk geïntegreerd is. Heel handig, geen gepriegel meer om het rietje te bevestigen en je raakt het ook niet meer kwijt. Wij hebben de WD-40 contactspray gebruikt om de batterijpolen in elektrisch speelgoed van onze kinderen weer werkend te krijgen. WD 40 heeft een vetverwijderende werking. Pas hier wel mee op! Want het drukt dus ook vet weg uit plekken waar wel vet hoort te zitten, denk aan lagers en dergelijke. Denk dus eerst goed na voor je de spray gaat gebruiken.
Datum plaatsing: 2019-09-01
Rated 4 van de 5 door uit Snel, simpel en schoon Ik heb het aangeschaft met de intentie een basgitaarversterker uit de jaren '90 op te knappen. Deze heb ik jaren gebruikt en misbruikt wat zijn sporen heeft nagelaten. De printplaat was vies en op sommige plekken zat roest. Dus de specialist (speciaal voor printplaten claimt het) gebruikt. Handige tuit, dat werkt erg nauwkeurig. Bovendien komt de spray niet overal te zitten, waar je het niet wil hebben. Resultaat is een schone printplaat. Na een doekje is de troep er af. Restanten blijven niet achter en wat gemorst is verdampt. Goed spul dus!
Datum plaatsing: 2019-08-21
Rated 5 van de 5 door uit Probeerseltje Eigenlijk ken ik WD40 alleen van de kruipolie, maar ze blijken meer middelen te hebben. Jaren lang gebruik ik Kontact 60 als contactspray, maar heb toch een keertje de contactspray van WD40 geprobeerd. De spuitbus is snel om te wisselen van spray naar precisie buisje en kan zowel rechtop als ondersteboven gebruikt worden, super handig! Ik had problemen met mijn een van mijn sloten van mijn auto; dit bleek door slecht contact te komen op de microswitches. Na wat moeite heb ik het slot bereikbaar gekregen, compleet schoongemaakt met de WD40 contactspray, door middel van het precisie buisje en het slot werkt weer als een zonnetje! Gezien het feit dat de spuitbus ook ondersteboven te gebruiken is, denk ik dat ik een nieuwe favoriete contactspray heb gevonden!
Datum plaatsing: 2019-08-21
Rated 5 van de 5 door uit Maakt goed schoon en laat geen restjes achter Ik gebruik WD-40 specialist contactspray voor het schoonmaken van potentiometers in gitaren en gitaar en basversterkers. Het is gemakkelijk te doseren en het wordt geen knoeiboel. Dat is belangrijk als je in het binnenste van een gitaar of versterker spuit. De potmeters kraken niet meer en de schakelaars maken weer goed contact!
Datum plaatsing: 2019-08-26
Rated 5 van de 5 door uit WD-40 contacts pray super De contactspray van WD-40 werkt super goed. Oude versterker die kraakte en piepte behandeld. Het vuil op de printplaten weekte goed los. De versterker is weer als nieuw. Tevens een platenspeler behandeld. Deze werkte niet meer goed en wilde ik wegbrengen naar de milieustraat. Ook deze behandeld en werkt weer zonder problemen
Datum plaatsing: 2021-02-22
Rated 5 van de 5 door uit Handige hulp bij herstel apparatuur Bij klussen na de verhuizing hebben we WD-40 gebruikt met klussen in huis. We hebben het gebruikt bij het maken van de oven en bij de lichtschakelaars. Vuil weghalen gaat enorm snel! Door het handige spuit'tuutje' lekt het spul niet en kan je goed bij de kleine hoekjes. Het werkte echt ook sneller dan verwacht: spuiten, busje neerzetten en toen werkte het al! Wij raden iedereen aan dit 'gewoon' in huis te hebben, want dan zijn problemen snel opgelost. Geen dure geintjes meer met WD-40 :)
Datum plaatsing: 2019-08-14
Rated 5 van de 5 door uit Ideaal voor het verwijderen van olie, vuil en sto Deze contactspray reinigt olie, roet, fluxresidu en condensatie van gevoelige elektronica en elektrische apparatuur. Het dringt snel door in moeilijk bereikbare plaatsen, en droogt snel zonder residu achter te laten. Kruipt snel in moeilijk bereikbare plaatsen in elektrische apparatuur Veilig te gebruiken voor gevoelige elektrische apparatuur omdat het snel droogt Laat geen residu achter Ideaal voor het verwijderen van olie, vuil, stof, fluxresidu en condensatie.
Datum plaatsing: 2019-08-24
Rated 5 van de 5 door uit wd-40 machinespecialist mijn man heeft het meegenomen naar zijn werkplaats, gebruikt het bij de mest tank om deze goed te laten werken, ook de compressor haperde en wd 40 bracht uitkomst. ook bij de melkrobots komt deze van pas net als de kruipolie, ook in huis word het voor diverse dingen gebruikt. Wd-40 wordt veelvuldig gebruikt en zijn tevreden over het gebruik en zullen het in de toekomst zeker opnieuw aanschaffen.
Datum plaatsing: 2019-08-12
  • y_2021, m_12, d_6, h_19
  • bvseo_bulk, prod_bvrr, vn_bulk_3.0.20
  • cp_1, bvpage1
  • co_hasreviews, tv_19, tr_31
  • loc_nl_NL, sid_47365, prod, sort_[SortEntry(order=RELEVANCE, direction=DESCENDING)]
  • clientName_toolstation-nl
  • bvseo_sdk, p_sdk, 3.2.0
  • CLOUD, getContent, 5.13ms
  • REVIEWS, PRODUCT

Gerelateerde producten