WD-40 Specialist kruipolie 400ml

Merk WD-40 Productcode: 66057 Verkoopeenheid: Stuk

€ 8,63 was € 10,16 Excl. btw € 7,13 Prijs per eenheid € 21,58/L
Aantal
Controleer de voorraad in jouw vestiging

Productomschrijving

• Bestand tegen temperaturen van -20°C tot +90°C
• Dringt snel in moeilijk te bereiken plaatsen door
• Maakt snel vastgelopen bevestigingsmiddelen en vastzittende of vastgeroeste onderdelen los

Technische specificaties
EAN 5032227005556
Gevarencode H222- Zeer licht ontvlambare aerosol. H229-Houder onder druk: kan openbarsten bij verhitting. H304-Kan dodelijk zijn als de stof bij inslikken in de luchtwegen terechtkomt. H315-Veroorzaakt huidirritatie. H336-Kan slaperigheid of duizeligheid veroorzaken. H411-Giftig voor in het water levende organismen, met langdurige gevolgen. P101-Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden. P102-Buiten bereik van kinderen houden. P210-Verwijderd houden van warmte, warme oppervlakken, vonken, open vuur en andere ontstekingsbronnen. Niet roken. P211-Niet in een open vuur of op andere ontstekingsbronnen spuiten. P251-Ook na gebruik niet doorboren of verbranden. P261-Inademing van gas of spuitnevel vermijden. P273-Voorkom lozing in het milieu, P280-Beschermende handschoenen dragen. P312-Bij onwel voelen een ANTIGIFCENTRUM / arts raadplegen. P405-Achter slot bewaren. P410+P412-Tegen zonlicht beschermen. Niet blootstellen aan temperaturen boven 50 °C. P501-Inhoud / verpakking afvoeren naar een erkende afvalverwijderingsinstallatie.
Merk WD-40
Fabrikant ID 49348/25NBA
Lengte (mm) 65
Breedte (mm) 65
Hoogte (mm) 205
Veiligheidsinformatieblad Klik hier
Gewicht (g) 418
Volume (L) 0.4
Beoordelingen
WD-40 Specialist kruipolie 400ml heeft als beoordeling 4.9 van de 5 door 331.
Rated 5 van de 5 door uit Top kruipolie Deze krachtige snelwerkende kruipolie dringt vlot in moeilijk te bereiken plaatsen door. Het maakt snel vastgelopen bevestigingen en vastzittende of vastgeroeste bewegende delen los. Daarnaast is het product zeer goed bestand tegen water en beschermt het tegen corrosie. Deze oplossing is bruikbaar voor verschillende toepassingen. Zo kan het gebruikt worden om moeren, bouten en sloten los te maken. De kruipolie is geschikt voor gebruik op verschillende materialen, waaronder metaal, legeringen, rubber, kunststof en de meeste lakken. Een aanrader voor iedereen die wel eens met vastgeroeste onderdelen of gereedschappen werkt!
Datum plaatsing: 2019-08-24
Rated 5 van de 5 door uit Super spul! De WD 40 super kruipolie dringt snel in en moeilijk te bereiken plaatsen kun je goed bereiken met het verlengde spuitstuk. Doordat het verlengde spuitstuk aan de bus vastzit raak je deze ook niet kwijt. Wij hebben de WD40 super kruipolie gebruikt voor een vastgeroeste deuren van ons oude huis en de deursloten en de deuren kraken en piepen meteen niet meer en de sleutel glijdt weer soepel het slot in! Deze olie heeft ons verrast. En aangezien je maar een klein beetje nodig hebt voor een goed resultaat doe je ook nog eens heel lang met een bus.echt waar voor je geld dus!!
Datum plaatsing: 2019-09-11
Rated 5 van de 5 door uit alles loopt weer als gesmeerd ++ zuinig in gebruik ++ handig rietje ++ werkt snel We mochten dit super product uittesten. Met een vervallen boerderij waar heel veel kruipt, kraakt en piep komt dat natuurlijk goed van pas! We waren eigenlijk alleen bekend met WD 40 en dit product was nieuw voor ons. Alles komt snel los en de kruipolie gaat corrosie tegen. Het rietje blijft eraan vast zitten en deze maakt het mogelijk om in ieder hoekje en gaatje het product te spuiten. We hebben hem voor diverse klussen gebruikt van het loskrijgen van moeren tot het smeren van kettingen. Echt een top product!
Datum plaatsing: 2019-09-11
Rated 5 van de 5 door uit Werkt goed, vastgeroeste moeren zijn los. Redelijk vastgeroeste moeren ingespoten met super kruipolie welke ik gekregen heb bij TS Enschede. Minuut of 5 laten inwerken en losgedraaid, waar ik anders waarschijnlijk de bout (een zachte m8) had afgedraaid. Naar mijn idee werkt ie iets langzamer dan Imal van de rood/blauwe concurrent, maar dringt net zo goed door en blijft iets vetter. Tevens een harde bout uit een aluminium motorblok gehaald, hier had ik al een moer opgelast omdat ie er niet uit wilde en de kop het niet aankon, maar ik moest meer kracht zetten dan ik aandurfde ivm breken. Vervolgens met specialist ingespoten en een uur later zonder problemen eruit gedraaid!
Datum plaatsing: 2021-05-09
Rated 5 van de 5 door uit Serrezonwering loopt weer als een zonnetje! Wij hebben een serre met een glasdak, dat wordt als je een tuin op het zuiden hebt behoorlijk warm binnen. Dus daarvoor gebruiken wij een automatische serrezonwering, deze begon te haperen en maakte super veel herrie als hij automatisch uitging. Geen enkele spray hielp, zelfs de dealer wist zich geen raad. Tot wij een flesje WD-40 specialist super kruipolie gebruikte, wat wij als proefexemplaar kregen bij Toolstation Heemstede onze serrezonwering loopt weer als een zonnetje en kan weer zonder herrie jaren mee. Dank je wel Toolstation Heemstede voor jullie altijd vriendelijke service en de buren zijn ook super blij! Met vriendelijke groet, M. Freijer-Smid
Datum plaatsing: 2021-05-08
Rated 5 van de 5 door uit Super kruipolie Een goede uitbreiding van het assortiment van WD40. De WD 40 super kruipolie dringt snel in en moeilijk te bereiken plaatsen kun je goed bereiken met het verlengde spuitstuk. Doordat het verlengde spuitstuk aan de bus vastzit raak je deze ook niet kwijt. De vernieuwde spuitbus lekt niet. De WD 40 super kruipolie maakt snel vastgelopen bevestigingsmiddelen en vastzittende of vastgeroeste onderdelen los. Wij hebben de WD40 super kruipolie gebruikt voor een vastgeroeste bouten: klein beetje WD 40 kruipolie erop, even in laten werken en de bouten konden soepel los gedraaid woeden! Deze olie heeft ons verrast. En aangezien je maar een klein beetje nodig hebt voor een goed resultaat doe je ook nog eens heel lang met een bus.
Datum plaatsing: 2019-08-18
Rated 5 van de 5 door uit WD40 super!!! WD40 gebruikt om alle scharnieren en sloten te laten ontpiepen en soepeler te laten lopen. Het werkt, alles loopt soepel en piept niet meer. Tevens de ketting van mijn fiets en de handremmen ingespoten en ook deze werken weer als voorheen. Erg tevreden over dit product. Je hebt maar weinig nodig dus de fles gaat heel lang mee. Ga zeker nog meerdere opties uitproberen met deze olie.
Datum plaatsing: 2019-08-12
Rated 5 van de 5 door uit WD 40 olie blijkt mijn sterke kracht in huis! Stap voor stap de kledingkast van een van mijn kinderen in elkaar zetten was al een hele klus, toen ik aangekomen was bij het inschuiven van de achterplaten van de kast op een plastic trip liep ik radeloos vast. Dit ging alleen niet lukken dacht ik... Olijfolie werd een hele vieze bende en toen dacht ik opeens aan mijn gekregen flesje WD-40 olie. Klus was met WEINIG KRACHT en MOEITE voor mij zo klaar! Dus ook alle vrouwen wil ik adviseren zorg dat je een fles WD-40 olie in huis hebt! Super handig wanneer je als vrouw niet altijd de kracht heb. Ik heb gelijk voor het onderhoud en de soepelheid alle sloten even meegepakt. WD 40 OLIE is vanaf nu IS MiJN STERKE KRACHT IN HUIS :)
Datum plaatsing: 2021-04-30
  • y_2021, m_7, d_22, h_19
  • bvseo_bulk, prod_bvrr, vn_bulk_3.0.18
  • cp_1, bvpage1
  • co_hasreviews, tv_5, tr_326
  • loc_nl_NL, sid_66057, prod, sort_[SortEntry(order=RELEVANCE, direction=DESCENDING)]
  • clientName_toolstation-nl
  • bvseo_sdk, p_sdk, 3.2.0
  • CLOUD, getContent, 24.19ms
  • REVIEWS, PRODUCT

Gerelateerde producten