Werkkleding & PBM

Ben je op zoek naar geschikte werkkleding voor je klus? Bij Toolstation kun je terecht voor een grote verscheidenheid aan werkkleding. Kies voor bouw kleding van onder andere de merken 3M, Portwest Action, Snickers workwear en nog veel meer. Het is belangrijk om de juiste gereedschappen te gebruiken voor de bouw. Hier valt ook de juiste bouwkleding onder.

Bouw- en werkkleding voor dames of heren


Bouw kleding is er in enorm veel verschillende soorten, maten en materialen. Afhankelijk van je klus of project heb je een andere uitrusting nodig, maar over het algemeen zijn er veel kledingstukken die je dagelijks nodig hebt. Denk daarbij bijvoorbeeld aan een helm, schoenen met stalen neuzen of gehoorbescherming. In het assortiment van Toolstation vind je enorm veel verschillende kledingstukken die je ondersteunen op de bouwplaats. Een ongeluk zit in een klein hoekje, en dat wil je natuurlijk zo veel mogelijk voorkomen. Bescherm jezelf daarom dus zo goed mogelijk.

Waarom draag je bouw kleding?


Als je op de bouw komt, zie je iedereen in een bepaalde kledingdracht lopen. Dat is niet voor niks. Op een bouwterrein liggen veel verschillende materialen en gereedschappen die schade aan kunnen brengen. Het dragen van een helm is bijvoorbeeld erg belangrijk als er in de hoogte gewerkt wordt. Het dragen van de juiste PBM's is daardoor essentieel. Ga je zelf aan de slag met grof gereedschap? Dan is het dragen van de juiste kleding een must. Kies bijvoorbeeld voor een veiligheidsbril in combinatie met handschoenen, een werkbroek en beschermende jas. Maakt het gereedschap veel geluid? Dan is het dragen van oorbescherming een must. Je wilt immers nog een lange tijd goed kunnen horen. Door de overheid wordt het dragen van de juiste werkkleding op veel plekken verplicht gesteld. Let er dus goed op dat je altijd de juiste kleding draagt op de bouwplaats.

Geschikte werkkleding kopen bij Toolstation


Ben je eruit welke werkkleding je nodig hebt voor je project of klus? In dat geval doe je er goed aan om het direct te bestellen in onze webshop. Hierdoor heb je het binnen enkele dagen al in huis. Kun je niet wachten, omdat je een project vandaag nog af moet maken? Onze Click & Collect service maakt het mogelijk om je bestelling na 10 minuten al op te halen. Na het bestellen leggen wij het klaar in een van onze vele vestigingen. Je hoeft het alleen maar op te halen en kunt vervolgens direct aan de slag met je klus.