Werkbroeken

Werkbroek van goede kwaliteit nodig? Koop dan je werkbroek bij Toolstation. Het assortiment bestaat uit verschillende praktische en veilige werkbroeken die comfortabel aanvoelen en het mogelijk maken om goed te bewegen. De werkbroeken zijn van diverse merken, zoals Assent, Cerva, Mascot, Portwest en Stanley. Al deze hoogwaardige merken hebben meestal ook nog andere soorten werkkleding in hun assortiment, zoals jassen en schoenen. Naast de veiligheid en het comfort van de werkkleding zorgt het dragen van deze werkkleding ook meteen voor een professionele uitstraling.

Werkbroek voor heren of dames

Bij Toolstation verkopen we werkbroeken voor heren en voor dames. De werkbroeken worden gemaakt van verschillende materiaalsoorten, zoals een combinatie van polyester en katoen of van katoen en polyamide. De werkbroeken zijn verkrijgbaar in uiteenlopende kleuren, zoals geel, blauw, zwart, groen of grijs. Vaak zijn de broeken voorzien van veel en ruime zakken, zodat je allerlei kleine gereedschappen waar je regelmatig mee werkt eenvoudig bij je kunt steken. Denk bijvoorbeeld aan een rolmaat, potlood en een schroevendraaier.

Bescherming tegen blessures en invloeden van buitenaf

Behalve het gemak en comfort dat werkbroeken met zich meebrengen, zijn de werkbroeken ook belangrijk voor het tegengaan van blessures en het beschermen van je lichaam voor verschillende invloeden van buitenaf. Veel werkbroeken hebben bijvoorbeeld kniestukken. Een werkbroek met kniestukken biedt bescherming aan je knieën. Dat is wel zo aangenaam als je regelmatig laag bij de grond werkt (bijvoorbeeld bij het aanleggen van bestrating). De stevigheid en sterkte van de stoffen van de werkbroeken zorgen er daarnaast voor dat de kans minder groot is dat je beschadigingen aan je huid oploopt. Heb je naast een goede werkbroek ook al je andere werkkleding op orde? Denk bijvoorbeeld aan veiligheidsschoenen, gehoorbescherming en oogbeschermers. Al deze artikelen bestel je in één keer bij Toolstation.

Werkbroeken online bestellen bij Toolstation

Maak het jezelf gemakkelijk en bestel een nieuwe werkbroek online bij Toolstation. We raden aan om minimaal twee werkbroeken te bestellen, zodat je altijd nog een werkbroek achter de hand hebt als er een werkbroek gewassen moet worden of kapot is. Heb je direct goede werkkleding nodig voor je klus? Kom dan de werkkleding ophalen bij een vestiging bij jou in de buurt.
Portwest Portwest Portwest KX3 Flexi werkbroek slim fit M zwart - 73417 - van Toolstation
( 6 )
Portwest Hi-Vis verkeersbroek L - 83583 - van Toolstation
( 5 )