Compressoren

Een compressor perst lucht van buiten samen om vervolgens met de lucht allerlei klussen uit te voeren. Denk bijvoorbeeld aan het spuiten van verf, zandstralen of muren slopen. Welke compressor je kiest, hangt af van de werkzaamheden die je ermee wilt doen. De compressors verschillen namelijk van elkaar als het gaat om het vermogen, maar ook om de grootte van de compressor en hoeveel geluid het apparaat produceert.

Voldoet een kleine compressor of heb je meer vermogen nodig?


Een draagbare compressor kan een uitstekende optie zijn als je graag bewegingsvrijheid wilt tijdens het uitvoeren van je klus. Zo’n mini compressor neemt bovendien minder ruimte in je bedrijfswagen of opslagplaats in beslag. Houd bij het uitzoeken van een kleinere compressor wel rekening met het maximale vermogen van de compressor en de klussen die je ermee wenst uit te voeren. Voor lichte klussen neem je een kijkje bij het andere luchtgereedschap.

Koop de juiste compressor met deze tips


Om de juiste compressor te kopen is het belangrijk om naast het vermogen ook goed te letten op de grootte van de tank. De hoeveelheid lucht en de luchtdruk zijn ook belangrijke factoren om rekening mee te houden. Vind je het belangrijk dat de compressor een laag geluidsvermogen heeft? Kijk dan naar ons aanbod van compressors die fluisterstil zijn.

Investeren in een professionele compressor


Houd als je gaat investeren in een professionele compressor goed in de gaten of er een compressor in de aanbieding is bij Toolstation. Naast compressors hebben we overigens ook de benodigdheden die je goed kunt gebruiken tijdens je werk. Denk bijvoorbeeld aan lasbenodigdheden of verschillende werkplaatsbenodigdheden. Houd tijd over om te klussen door je bestelling thuis te laten bezorgen of ga direct door en kies voor Click & Collect. Haal je compressor vervolgens al na 10 minuten op in een Toolstation vestiging naar keuze.
Sorteren
Einhell Einhell Einhell luchtdrukverdeler met 2 snelkoppelingen 3/8" binnendraad 19691 van Toolstation
( 1 )
Stanley Stanley Stanley Fatmax D251/10/24s oliegesmeerde compressor 24L 20924 van Toolstation
( 2 )
Scheppach Scheppach Scheppach 50L Compressor HC54 8Bar 220l\min 68394 van Toolstation
€ 219,00
excl. btw € 180,99

• Draagbaar en compact • Ideaal voor werken met luchtd .... meer lezen

Direct leverbaar via onze leverancier. Zie productpagina voor levertijden.

bezorgen