Krikken

Een betrouwbare krik is onmisbaar voor professionele klussers die regelmatig aan voertuigen werken. Bij Toolstation hebben we verschillende soorten krikken, waaronder de populaire autokrik, garagekrik en hydraulische krik. Of je nu bezig bent met het vervangen van banden, het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden of het doen van reparaties, wij hebben de juiste krik voor jouw klus.

Krikken voor zware belasting


Onze krikken zijn ontworpen om zware belastingen aan te kunnen, zodat je met vertrouwen aan je voertuig kunt werken. De autokrik is compact en draagbaar, ideaal voor snelle reparaties onderweg. De garagekrik biedt meer stabiliteit en hefvermogen, perfect voor intensievere klussen in de werkplaats. Voor ultieme kracht en precisie is er de hydraulische krik, waarmee je moeiteloos zware voertuigen kunt tillen.

Bestel nu eenvoudig en snel bij Toolstation


Wist je dat je na slechts 10 minuten je Click & Collect bestelling kunt ophalen bij een van onze 100+ vestigingen? En als je vandaag vóór 22:00 uur bestelt, wordt je bestelling de volgende werkdag bij je thuis bezorgd. Bovendien is de thuisbezorging gratis bij bestellingen vanaf 30 euro. Voor onze zakelijke klanten is er de Pro-kaart beschikbaar, waarmee je je projecten naar een hoger niveau kunt tillen en kunt genieten van exclusieve voordelen.
Sorteren