Zelftappende schroeven platkop 2,9x13mm PZ

Productcode: 25707 Verkoopeenheid: 200 Stuks

Geselecteerd
Aantal
Controleer de voorraad in jouw vestiging

Productomschrijving

Bespaar tijd bij het monteren van metalen of houten onderdelen met deze zelftappende schroeven. Ze worden meestal gebruikt in de plaatbewerkings- en constructie-industrie voor het bouwen van stalen frames, houten vloeren, dakterrassen en deuren.


Deze schroeven tappen hun eigen schroefdraad, dus je hoeft alleen een geleidegat te boren voordat je de schroef erin steekt. In veel producten met plastic componenten is het geleidegat voorgeboord, zodat je een zelftappende schroef zoals deze eenvoudig kunt gebruiken tijdens de montage of voor het bevestigen van accessoires.


De schroeven hebben een verzonken profiel, zodat ze vlak op het oppervlak liggen. Dit zorgt voor een nette afwerking zonder dat er potentieel gevaarlijke uitsteeksels uit het frame steken. Een kop van het Pozidrive-type zorgt ervoor dat je hoge koppels kunt bereiken voor snelle en veilige installaties. De verzinking van de schroeven zorgt ervoor dat ze corrosiebestendig zijn, zodat je het voor binnen- en buitentoepassingen kunt gebruiken.


- Verzinkt voor corrosiebestendigheid en gebruik buitenhuis

- Pozidrive-type kop voor hoge koppels en veilige installaties

- Verzonken profiel om vlak op het oppervlak te zitten

Technische specificaties
EAN 5028485257073
Fabrikant ID STCSK124ZP
Lengte (mm) 13
Gewicht (g) 106
Aandrijftype PZ
Diameter (mm) 2,9
Kopvorm Platkop
Assortimentsets 200
Beoordelingen

Vaak samen gekocht