Bedrijfsinformatie

Als professionele vakman herken je vast wel die eeuwige strijd met de bonnetjes waar je ieder kwartaal tijdens die oh zo leuke belastingaangifte tegenaan loopt. Geen prettig werkje en ook erg foutgevoelig, want hoe vaak verlies je geen bonnetjes of facturen? Hierdoor verlies je waardevolle tijd die je beter had kunnen besteden aan het oppakken van een nieuwe klus. Zonde toch?

Wij hebben de oplossing voor professionals zoals jij: de Toolstation PRO-kaart! Met de PRO-kaart shop je bij ons gemakkelijk, snel en altijd tegen lage prijzen. En de rekening? Die wordt na 14 dagen automatisch geïncasseerd. Je ontvangt maandelijks een handig overzicht van alle rekeningen, zodat die belastingaangifte een stukje makkelijker wordt.

Met de PRO-kaart kun je naast betalen ook genieten van vele andere voordelen. Zo ontvang je altijd als allereerste onze nieuwste catalogus en bieden we je af en toe een leuk extraatje. Gewoon, omdat wij jou als PRO-kaart klant waarderen! Dus vraag snel die PRO-kaart aan en profiteer!

Alle voordelen op een rijtje

Financiën

Koop op rekening
Voeg je eigen bestelnummer toe aan de factuur
Alle facturen in één overzicht
Extra passen voor medewerkers

Gemak

Online of in een vestiging met de PRO-kaart betalen
Combineer de voordelen van Click & Collect en PRO-kaart

Service

Altijd een vast contactpersoon voor al jouw vragen over de PRO-kaart

Extra’s

Profiteer van speciale acties, gratis extra’s en meer
Toegang tot de Toolstation PRO community