Bosch brand page

Bosch
Ontdek het robuuste professionele elektrische gereedschap van Bosch, ideaal voor intensief en langdurig gebruik.
Als vakman of vakvrouw wordt er veel van je gevraagd: snelheid, betrouwbaarheid, vakmanschap en toewijding. De gereedschappen van Bosch blauw zijn de perfecte match voor de professionele klusser.

Ga je de slag met een specialistische klus? Dankzij de ruime keuze aan accessoires kan je jouw machine volledig aanpassen aan jouw project.

Hard work made easier.18V ASSORTIMENT


Ontdek een systeem met eindeloze mogelijkheden: het Bosch Professional 18V Systeem. Eén accu voor al je Bosch Professional 18V gereedschap. Lichter, sneller, ongeëvenaard krachtig. De Bosch 18V gereedschappen bieden topprestaties en totale flexibiliteit. Voor elke expertise is er gereedschap en je kunt alle machines en accu's binnen dezelfde 18V klasse moeiteloos combineren en aanpassen zoals jij wilt. Alle types Bosch Professional 18V accu's zijn compatibel sinds 2008. Ontdek nu het systeem dat jouw vakmanschap naar nieuwe hoogtes tilt.


DURABILITY


Gereedschap dat hoort bij de professional: robuust meetgereedschap van Bosch Professional. Extreme omstandigheden op de bouwplaats zijn voor jouw meetgereedschap geen probleem. Bosch Professional meetgereedschap is niet alleen uiterst robuust, maar ook absoluut nauwkeurig. Laat ze gerust vallen, schud ermee, spat er water op en ze blijven nog steeds nauwkeurige resultaten leveren: de meetgereedschappen van Bosch Professional zijn gebouwd voor precisie, ongeacht hoe lastig je klus is.


ProCORE18V


Ontdek de kracht van Bosch Professional's ProCORE18V-accu's voor optimale gereedschapsprestaties. Door de geavanceerde celtechnologie en effectief hittebeheer, geleidt deze kwalitatieve accu de warmte van binnen naar buiten. Kies de ProCORE18V 4.0Ah voor lichtgewicht en compacte prestaties gelijk aan standaard 4.0Ah-accu's maar kleiner. De 5.5Ah en 8.0Ah-modellen bieden krachtige prestaties vergelijkbaar met 1800 watt snoermachines, ideaal voor BITURBO-machines. De 8.0Ah-accu verlengt de werktijd. Voor zware taken of stationaire zagen is de ProCORE18V 12.0Ah perfect. Het snel opladen van de accu doe je met de GAL 18V-160.


X-LOCK


X-LOCK is een innovatief wisselsysteem om de accessoires van haakse slijpmachines snel te wisselen. Je hebt geen moer, flens of sleutel meer nodig, maar klikt de accessoire met één klik vast. Snel, makkelijk en bovenal: veel veiliger. Wist je dat X-LOCK accessoires op alle haakse slijpers passen? Bosch noemt dat de universal fit, of ook wel backwards compatible.


EXPERT Carbide


Accessoires met Bosch Carbide Technology zijn gemaakt voor professionals die dag-in-dag-uit met de zwaarste materialen werken. Deze accessoires zijn uitgerust met een geharde laag en gaan daarom langer mee.