Bosch

Op zoek naar goed gereedschap? Bekijk dan het uitgebreide aanbod met Bosch gereedschap bij Toolstation. We hebben verschillende soorten professioneel gereedschap van dit merk in het assortiment, zoals handgereedschap en elektrisch gereedschap. Daarnaast verkoopt Bosch ook diverse accessoires voor Bosch producten en heeft het zijn assortiment zelfs uitgebreid met praktische opbergkoffers voor al je materieel.

Voor elk gereedschap het geschikte accessoireOf het nu gaat om boortjes, zaagbladen of schuurpapier: Bosch heeft voor al zijn apparaten de accessoires die je nodig hebt. Naast de eerder genoemde artikelen bestaat het Bosch aanbod uit beitels voor SDS-plus machines, multitool accessoires en stofzuiger accessoires. Bosch heeft ook voor de beginnende klusser mooie startpakketten die ervoor zorgen dat je meteen alle benodigdheden voor verschillende soorten klussen in je bezit hebt. Ook heeft het merk handige combopacks. Deze combopacks bestaan uit diverse apparaten, zoals een schroefboormachine, reciprozaagmachine en een slagschroevendraaier. Deze apparaten worden geleverd als set in een grote box, waardoor je het gereedschap ook gemakkelijk meeneemt.

Bosch gereedschapBosch is opgericht in 1886 door Robert Bosch in Stuttgart. Het merk kwam in 1933 als eerste met een huishoudelijk apparaat: een elektrische koelkast. Inmiddels heeft Bosch veel producten op de markt gebracht die er allemaal op gericht zijn het dagelijks leven gemakkelijker te maken. Je denkt bij het merk Bosch waarschijnlijk als eerste aan elektrisch gereedschap, zoals decoupeerzagen en schroefboormachines, maar er is meer. Zo verkoopt het merk bijvoorbeeld ook producten voor het reinigen en onderhouden van de omgeving, zoals stofzuigers. Veel elektrische apparaten van Bosch werken op een accu. Veel mensen vinden het Bosch accu gereedschap prettig werken, omdat je veel bewegingsvrijheid hebt tijdens het klussen. Bosch verkoopt deze apparaten vaak met een extra accu of je kunt de accu er nog los bijkopen. Je zit dan nooit met een lege accu. Andere apparaten van Bosch om je klus makkelijker uit te voeren, zijn lasers, werktafels en inspectiecamera’s. De echte professional kan voor zijn klus niet zonder de producten van Bosch.

Bosch gereedschap bij ToolstationBosch gereedschap koop je gemakkelijk en snel bij Toolstation. Gevonden wat je zocht? Plaats je bestelling dan in je winkelmandje en reken online af. Bestel vóór 22.00 betekent dat je morgen al aan de slag kunt met jouw nieuwe Bosch gereedschap. Vandaag nog verder met je karwei? Dat kan! Maak dan gebruik van het Click & Collect systeem van Toolstation. Nadat je hebt afgerekend, kun je na 10 minuten al terecht bij de door jou geselecteerde vestiging om je bestelling op te halen.
Sorteren
Bosch Bosch Bosch ProCORE accu 18V - 4,0Ah Li-ion 36875 van Toolstation
Bosch Bosch Bosch Li-ion accu 18V - 4,0Ah 96651 van Toolstation
( 6 )