Dynaplus vlonderschroevenset 30m2

Merk Dynaplus Productcode: 52019 Verkoopeenheid: Stuk

€ 98,99 Excl. btw € 81,81
Aantal
Controleer de voorraad in jouw vestiging

Productomschrijving

• 300 vlonderschroeven deeldraad TX25 5x60mm/30
• AR-Coating
• Uitwendige freesribben
• Incl. 150 T-stukjes, 1 boortje en 1 Bit

Dynaplus® vlonderschroeven met AR-coating zijn hét alternatief voor RVS vlonderschroeven.
De gehard stalen vlonderschroeven met Anti-Roest-coating zijn twee(!) keer zo sterk als RVS vlonderschroeven, en daardoor de ideale schroef voor de montage van hardhouten vlonderplanken.

Door de speciale boorpunt met cross-sections én snijvlak kun je deze schroeven in veel gevallen zonder voorboren verwerken, voor het beste resultaat is het verstandig de vlonderplanken voor te boren met een verzinkboortje. De gecoate schroeven zijn zeer roestbestending en hebben de allerhoogste corrosiviteitsklasse; C4.

De AR-coating is opgebouwd uit drie dunne laagjes organische coating bovenop de elektrolytische zinklaag wat zorgt voor een zeer goede hechting. Mocht de coating toch licht beschadigd raken bij het inschroeven, geen probleem; de coating kan kleine beschadigingen zelf herstellen waardoor de AR-coating een permanente corrosiebescherming biedt aan de schroef.

De scherpe freesribben onder de extra kleine kop zorgt voor een strakke afwerking van de vlonder. De extra grote en diepe TX-drive zorgt voor een optimale krachtoverbrenging van de bit op de schroef en maakt het inschroeven eenvoudig.

Tevens zitten er in de emmer 1 vlonderboor en 1 bit die een perfecte combinatie maken met onze torx schroeven. Voor een gebruiksvriendelijke en duurzame montage van houten vlonderplanken bevat deze kit 150 stuks speciale rubberen T-stukjes.

Technische specificaties
EAN 8712811080318
Merk Dynaplus
Fabrikant ID 0289.13.90001
Lengte (mm) 199
Breedte (mm) 141
Hoogte (mm) 199
Gewicht (g) 2440
Aandrijftype TX
Materiaal Verzinkt
Kopvorm Cilinderkop
Artikeltype Vlonderschroeven
Beoordelingen

Vaak samen gekocht