Beveiligingssystemen

Met de bewakingscamera’s en alarmsystemen van Toolstation kunnen wij jouw veiligheid waarborgen. Het assortiment is ruim, dus de keuze is groot. Je kunt onze producten overzichtelijk bekijken, eenvoudig bestellen en snel in huis hebben. Maak je huis compleet met schakelaars, camera’s of zenders.

Veiligheid in huis met de bewakingscamera’s en alarmsystemen van Toolstation

Met de bewakingscamera’s en alarmsystemen van Toolstation kunnen wij bijdragen aan veiligheid in en rondom je huis. Want iedereen moet zich veilig kunnen voelen, zeker in je eigen woning. De Smartwares 180 IP bewakingscamera is een voorbeeld van de producten die Toolstation aanbiedt. Deze camera is voorzien van 180 draaifunctie, nachtzicht en spreekfunctie. Bovendien kun je live meekijken via een app op je smartphone. Hij is eenvoudig geïnstalleerd en wordt geleverd met Quick start handleiding. Een perfecte keuze dus, met garantie op veiligheid en betrouwbaarheid. Daarnaast verkopen we bij Toolstation bijvoorbeeld ook de Smartwares raam- en deurbeveiliger. Deze is los verkrijgbaar, maar te combineren met andere beveiligingssystemen. Zo ben je met onze producten dus optimaal beveiligd. In dit assortiment vind je bovendien producten die je voorzien van gemak en comfort. Schakelaars, zenders en afstandsbedieningen: allemaal voordelig aan te schaffen bij Toolstation.

Online beschikbaarheid

Wanneer je je huis wilt beveiligen of je verlichting wilt voorzien van meer gemakken, kun je een kijkje nemen in ons bewakingscamera’s en alarmsystemen assortiment. In deze subcategorie vind je alles wat je nodig hebt met betrekking tot veiligheid en gemak. Uiteraard zijn onze producten van goede kwaliteit en voordelige prijzen. Je kunt deze bestellen in onze online webshop, of afhalen in een van onze winkels. Er zijn er meer dan 80 in Nederland, dus gegarandeerd eentje dicht bij jou in de buurt. Toch liever laten bezorgen? Dan kost dit je niks bij een aankoopbedrag vanaf €20. We staan daarnaast de volgende dag al bij je op de stoep, als de aankopen voor 22uur zijn gedaan en de producten op voorraad zijn. Zo profiteer je dus echt van alle gemakken en de laagste prijzen van Toolstation.
Profile Profile Rookmelder 9V - 14113 - van Toolstation ( 58 )
14113 Rookmelder 9V
€ 13,50
excl. btw € 11,16
2 Stuks

• Optische rookmelder met testknop en lege batterij ind .... meer lezen

Profile Profile Rookmelder 9V - 14112 - van Toolstation ( 59 )
Angeleye Angeleye AngelEye rookmelder optisch 9V - 43423 - van Toolstation ( 10 )
Angeleye Angeleye AngelEye rookmelder optisch 9V - 20802 - van Toolstation ( 9 )
AngelEye AngelEye AngelEye koolmonoxidemelder 2x AA - 14120 - van Toolstation
-10%
( 1 )