Elektra

Ga je werken met elektriciteit? Bij Toolstation vind je een uitgebreid assortiment aan elektra en andere spullen die je nodig hebt om daarmee te werken. Neem eens een kijkje in ons assortiment en profiteer van geweldige prijzen. Met producten van topmerken zoals Attema, Busch Jaeger, Berker, Jung, Brennenstuhl en Panasonic ben je altijd verzekerd van de juiste producten voor jouw klus.

Ga je werken met elektriciteit?


In ons assortiment hebben we alle materialen die je nodig hebt als je aan de gang gaat met elektra. Daaronder valt bijvoorbeeld schakelmateriaal, installatiemateriaal en bevestigingsmiddelen, maar ook kabels en kabelgoten. Voor het werken met elektriciteit heb je speciale VDE gereedschappen nodig. Deze schroevendraaiers en tangen zijn voorzien van een speciale laag die bestand is tegen elektrische schokken. Deze laag kan tot 1000V weerstaan, zodat jij veilig kan werken.

Toolstation heeft ook handige elektriciens gereedschapsets. Deze sets zijn voorzien van alle gereedschappen die je maar nodig hebt als professioneel elektricien. Elke maat schroevendraaier en elke soort tang, ze zitten er in. Ook kun je kiezen tussen handige koffers, rugzakken en tassen. Zo vind je altijd het beste wat bij jou past.

Online bestellen bij Toolstation


Als je gaat werken met elektriciteit wil je altijd de beste spullen gebruiken. Het risico dat er iets kapot gaat of dat er een onveilige situatie ontstaat is altijd aanwezig. Hoe kun je dat voorkomen? Een goed begin is in elk geval om alleen spullen van goede kwaliteit te kopen. Als je op zoek bent naar benodigdheden rondom elektra, kun je altijd langskomen bij een van onze fysieke vestigingen. Maar online bestellen kan natuurlijk ook. We hebben een ruim assortiment in onze webshop, en bestellingen boven de 30 euro bezorgen we gratis op het adres dat jij aangeeft. Is dat even makkelijk.