Betonmixers & verfmixers

Voor een betonmixer of verf mixer ga je natuurlijk naar Toolstation. In ons assortiment vind je mengmachines van hoge kwaliteit voor lage prijzen. Met een betonmixer mix je verschillende substanties. Je gebuikt hem dus ook net zo makkelijk als verf mixer, gips mixer of lijm mixer. 

De ergonomisch gevormde machine bestaat uit een motor die ronddraaiende bewegingen maakt en een vaste mengstaaf. Een betonmixer is licht van gewicht en heeft een snelheidsregelaar. 

Hoe zwaarder het vermogen, hoe meer de machine aankan. Goed om rekening mee te houden wanneer je zachte vloeistoffen of juist zwaar cement moet mixen. 

Verschillende soorten beton- en verfmixer voor verschillende klussenToolstation heeft verschillende soorten elektrisch gereedschap op voorraad. Denk hierbij aan een elektrische staaf betonmixer of een betonmixer op accu. De klus die je moet uitvoeren, bepaalt of je een betonmixer met meer vermogen nodig hebt of dat een lichtere machine voldoende is. 

Let hierbij op de volgende punten:

• Vermogen. Hoe meer watt, hoe krachtiger de betonmixer.

• Behuizing. Deze moet solide zijn, en afgesloten.

• Snelheid. Met een variabele snelheid meng je meerdere en zwaardere materialen.

• Mengstaaf. Standaard is deze 60cm met een M14 opname.

• Accessoires. Denk aan extra mengstaven of een standaard.

De beste beton- en verfmixers voor professioneel gebruikAls professional heb je kwalitatief goed materiaal nodig voor je mengklussen. Wil je een betonmixer kopen van een bepaald merk? Kijk dan bij ons ruime aanbod aan elektrische gereedschappen die op merk zijn geselecteerd. Zo vind je snel de juiste mengmachines en accessoires van topfabrikanten. 

Koop een beton- of verfmixer bij ToolstationKijk ook eens bij onze uitverkoop van elektrische gereedschappen. Ben je geslaagd voor een nieuwe betonmixer? Bestellen kan op verschillende manieren:

Namelijk via onze website, de Toolstation app of in een van onze ruim 100 vestigingen. 

• Bestellingen vanaf € 20 worden gratis geleverd op het door jou opgegeven adres. 

• Met Click & Collect bestel en betaal je online, en geef je het filiaal door. Daar staat na 10 minuten jouw bestelling klaar om door jou opgehaald te worden. Bij Toolstation mag je bovendien rekenen op vakkundige en snelle service.
Sorteren