Elektrisch Gereedschap

De categorie elektrisch gereedschap omvat een ruime variëteit aan gereedschappen van diverse A-merken zoals Festool, Bosch, DeWalt en Makita. Om een overzicht te creëren van welke types gereedschap Toolstation verkoopt is hieronder een overzicht gemaakt van een aantal van de productgroepen in dit departement.

Elektrisch gereedschap: de verschillende soorten:
Accu schroefboormachine, klopboormachines, boorhamers & accu slag machines
Veelal wordt naar deze productgroep gerefereerd als boormachines. Deze veelzijdige tool is te gebruiken bij diverse klussen. Bij het kiezen van de juiste boormachine is het van belang om te letten op de onderstaande punten:

Accu’s: ons assortiment bestaat uit machines met een Li-ion accu met een voltage
variërend van 3,6V t/m 18V. Het voltage van de accu geeft aan hoe krachtig de machine is. Zo is een schroefmachine van 3,6V perfect voor schroefwerkzaamheden, maar is deze niet in te zetten bij het boren. Naast het voltage heeft ook iedere accu een hoeveelheid ampère-uur. Het aantal ampère-uur geeft aan hoe lang de accu mee kan gaan zonder op te laden. Zo zal een accu met 2,0Ah minder lang mee dan een accu van 4,0Ah.
Maximaal koppel in Nm: duidt de kracht van de machine aan. Een machine met een hoge maximaal koppel zal een schroef er gemakkelijker indraaien.
Koolborstelloze motor: een zuinigere motor met een langere looptijd. Daarnaast hoeven er geen onderdelen (koolborstels) vervangen te worden.
De combinatie van het aantal watt en joule duiden de kracht van een boorhamer, combihamer, of andere bedrade boormachine aan.

Body’s
Gereedschap body’s zijn gereedschappen die geleverd worden zonder accu en oplader. Dit heeft als belangrijk voordeel dat je voor een lager bedrag een extra gereedschap toe kunt voegen aan je uitrusting. Om het beste uit een body te kunnen halen is het aan te raden om een accu van een ander gereedschap te gebruiken met het bij de body aangegeven voltage. Er zijn diverse body’s te verkrijgen in ons assortiment: boormachines, cirkelzagen, decoupeerzagen en slijpmachines.
Door op de onderstaande categorieën te klikken vind je per merk verschillende gereedschap body's:

Bosch body's
DeWALT body's
Makita body's


Bouwradio’s
De robuuste bouwradio’s zijn geschikt voor vele uren luisterplezier en kunnen veelal gebruikt worden in combinatie met een accu of op netstroom. Bekijk al onze bouwradio's


Multitools
Een multitool is een veelzijdig inzetbare tool, die ingezet kunnen worden bij het schuren, slijpen van o.a. voegen en tegels of precisie zaagwerkzaamheden zoals invallend zagen.

Zaagmachines
Afzagen, verstekzagen of in het zagen van hoeken, met de verschillende types zaagmachines van Toolstation is het mogelijk om hout en metaal te zagen.

Verstek- & afkortzaagmachine: voor het afzagen van planken of balken.
Zaagtafels; zaagmachine voor grotere zaagklussen, met name geschikt voor werkzaamheden waarbij veel in de lengte afgezaagd moet worden.
Cirkelzaag: veelzijdige zaagmachine, die dankzij het formaat handzaam is.
Reciprozaag: geschikt voor grof zaagwerk- en sloopwerkzaamheden.
Decoupeerzaag: voor het zagen van rechte lijnen en bochten. Een decoupeerzaag wordt vaak gebruikt voor het fijne zaagwerk.


Schuurmachines
Tijdens veel verschillende werkzaamheden is het noodzakelijk om te schuren, Toolstation beschikt over diverse types schuurmachines.

Delta schuurmachines: geschikt voor het schuren op lastig te bereiken plaatsen, zoals hoekjes van meubels, trappen en kozijnen.
Vlakschuurmachine: geschikt voor de meeste algemene schuurwerkzaamheden.
Excentrische schuurmachines: maakt gebruikt van een excentrische beweging en is geschikt voor zowel fijn als grof schuurwerk. Een excentrische schuurmachine heeft geen grote schuuruitslag.
Bandschuurmachines: veelzijdige schuurmachine die geschikt is voor het schuren van grote oppervlakken. De bandschuurmachine heeft een grote schuuruitslag, wat inhoudt dat je binnen no-time een deur van een laag verf kan ontdoen.


Freesmachines
Ons assortiment bestaat uit diverse types freesmachines, waaronder een boven freesmachine, kantenfreesmachine. Een freesmachine maakt het mogelijk om houtverbindingen te frezen en gleuven, profielranden af te werken. Ben je op zoek naar een machine die alleen houtverbindingen kan frezen, ga dan voor een lamellenfreesmachine. Ga snel door naar al onze freesmachines

Elektrisch gereedschap kopen
Toolstation heeft meer dan 12.000 producten altijd op voorraad. Vergeet ook niet dat Toolstation iedere bestelling vanaf €20,- gratis verzendt. Wil je liever direct aan de slag? Bestel dan door middel van Click & Collect, dan kun je je nieuwe gereedschap al na 10 minuten op halen in een vestiging naar keuze.