Elektrisch Gereedschap

In de categorie elektrisch gereedschap vind je diverse A-merken zoals FestoolBoschDeWalt en Makita

Elektrisch gereedschap: de verschillende soorten:
Accu schroefboormachine
Klopboormachines
Boorhamers & accu slag machines

Vaak noemen we het boormachines. Bij het kiezen van de juiste boormachine is het van belang om te letten op de onderstaande punten:


Accu’s
Je vindt bij ons machines met een Li-ion accu met een voltage variërend van 3,6V t/m 18V.


Voltage
Het voltage van de accu geeft aan hoe krachtig de machine is. Zo is een schroefmachine van 3,6V perfect voor schroefwerkzaamheden, maar is deze niet in te zetten bij het boren.


Ampère
naast het voltage heeft ook iedere accu een hoeveelheid ampère-uur. Het aantal ampère-uur geeft aan hoe lang de accu mee kan gaan zonder op te laden. Zo gaat een accu met 2,0Ah minder lang mee dan een accu van 4,0Ah.


Koppel
duidt de kracht in Newton per meter (Nm) van de machine aan. Een machine met een hoge maximaal koppel zal een schroef er gemakkelijker indraaien.


Koolborstelloze motor
deze motor is zuiniger en heeft een langere looptijd. Daarnaast hoef je geen onderdelen (koolborstels) te vervangen.
De combinatie van het aantal watt en joule duiden de kracht van een boorhamer, combihamer, of andere bedrade boormachine aan.


Body’s
gereedschap body’s zijn gereedschappen die geleverd worden zonder accu en oplader. Dit heeft als belangrijk voordeel dat je voor een lager bedrag een extra gereedschap toevoegt aan je uitrusting. Om het beste uit een body te halen, is het aan te raden om een accu van een ander gereedschap te gebruiken met het bij de body aangegeven voltage.


Bij ons vind je diverse body’s voor boormachines, cirkelzagen, decoupeerzagen en slijpmachines van verschillende merken:
Bosch body's
DeWALT body's
Makita body's

Bouwradio’s
De robuuste bouwradio’s zijn geschikt voor vele uren luisterplezier en kunnen veelal gebruikt worden in combinatie met een accu of op netstroom. Bekijk al onze bouwradio's


Multitools
Een multitool is een veelzijdig inzetbare tool, die je bijvoorbeeld inzet bij het schuren, slijpen van o.a. voegen en tegels of precisie zaagwerkzaamheden zoals invallend zagen.


Zaagmachines
Afzagen, verstekzagen of in het zagen van hoeken, met de verschillende types zaagmachines van Toolstation is het mogelijk om hout en metaal te zagen.


Verstek- & afkortzaagmachine
Voor het afzagen van planken of balken.


Zaagtafels
Zaagmachine voor grotere zaagklussen, met name geschikt voor werkzaamheden waarbij veel in de lengte afgezaagd moet worden.


Cirkelzaag
Veelzijdige zaagmachine, die dankzij het formaat handzaam is.


Reciprozaag
Geschikt voor grof zaagwerk- en sloopwerkzaamheden.


Decoupeerzaag
Voor het zagen van rechte lijnen en bochten. Een decoupeerzaag wordt vaak gebruikt voor het fijne zaagwerk.


Schuurmachines
Tijdens veel verschillende werkzaamheden is het noodzakelijk om te schuren, Toolstation beschikt over diverse types schuurmachines.


Delta schuurmachines
In de categorie elektrisch gereedschap vind je diverse A-merken zoals FestoolBoschDeWalt en Makita

Vlakschuurmachine
Geschikt voor de meeste algemene schuurwerkzaamheden.


Excentrische schuurmachines
Maakt gebruikt van een excentrische beweging en is geschikt voor zowel fijn als grof schuurwerk. Een excentrische schuurmachine heeft geen grote schuuruitslag.


Bandschuurmachines
Veelzijdige schuurmachine die geschikt is voor het schuren van grote oppervlakken. De bandschuurmachine heeft een grote schuuruitslag, wat inhoudt dat je binnen no-time een deur van een laag verf kan ontdoen.


Freesmachines
Ons assortiment bestaat uit diverse types freesmachines, waaronder een boven freesmachine, kantenfreesmachine. Een freesmachine maakt het mogelijk om houtverbindingen te frezen en gleuven, profielranden af te werken.
Wil je alleen houtverbindingen frezen? Ga dan voor een lamellenfreesmachine. Ga snel door naar al onze freesmachines


Elektrisch gereedschap kopen
Toolstation heeft meer dan 15.000 producten altijd op voorraad. Vanaf 20 euro verzenden we je bestelling gratis.
Wil je liever direct aan de slag? Bestel dan door middel van Click & Collect en haal je nieuwe gereedschap op na 10 minuten in een vestiging naar keuze.