Boormachines

Een boormachine kan eigenlijk niet ontbreken in de gereedschapskist van de echte klusser. Met dit apparaat maak je gaten in verschillende soorten materialen, zoals steen, beton, metaal en hout. Maar ook bij andere klussen zoals breken, schuren en mengen komt een boormachine goed van pas.

Bij Toolstation verkopen we verschillende soorten boormachines. Denk aan schroefboormachines, kolomboormachines en klopboormachines.

Makita boormachines en andere professionele merken bij ToolstationHet aanbod bij Toolstation bestaat uit allerlei boormachines van professionele merken. Denk aan een Makita boormachine, Bosch boormachine of een DeWALT boormachine. Of kies tussen een accuboormachine of boormachines zonder accu. Het grote voordeel van een accu is dat je meer bewegingsvrijheid hebt.

De keuze die je maakt, is ook nog afhankelijk van andere factoren, zoals het voltage van het apparaat en de andere apparaten die je al hebt van hetzelfde merk. Vaak wordt er gekozen voor verschillende apparaten van hetzelfde merk, zodat je maar één keer een accu hoeft aan te schaffen.

Als je ook boortjes of extra accu's nodig hebt, kijk dan of een boormachine set wat voor je is.

Vind de perfecte boormachine voor jouw klussen bij ToolstationVoor elke boorklus is er een geschikte boormachine te vinden bij Toolstation. Met een schroefboormachine boor je gaten in metaal, hout of zacht steen. Een klopboormachine is krachtiger dan een schroefboormachine. Deze gebruik je meestal als je met een gewone boormachine niet door het materiaal heen komt. Als je in beton wilt boren, dan heb je een boorhamer nodig.

Gebruik een kolomboormachine als je heel nauwkeurig wilt werken. Dit apparaat gebruik je alleen als het mogelijk is om je materiaal naar de kolomboormachine toe te brengen. Een kolomboormachine komt goed van pas als je meerdere gaten achter elkaar wilt boren die dezelfde afmeting en diepte hebben. Een groot voordeel van een kolomboormachine is dat je de boordiepte tot op de millimeter kunt instellen.

Bestel nu eenvoudig en snel je boormachine bij Toolstation


Wist je dat je na slechts 10 minuten je Click & Collect bestelling kunt ophalen bij een van onze 100+ vestigingen? En als je vandaag vóór 22:00 uur bestelt, wordt je bestelling de volgende werkdag bij je thuis bezorgd. Bovendien is de thuisbezorging gratis bij bestellingen vanaf 30 euro. Voor onze zakelijke klanten is er de Pro-kaart beschikbaar, waarmee je je projecten naar een hoger niveau kunt tillen en kunt genieten van exclusieve voordelen.
Sorteren