Bouwradio's

Zoek je naar een geschikte bouwradio voor de bouwplaats? Wil je enkele bouwradio's vergelijken? Of is je huidige bouwradio drastisch aan vervanging toe? Dan zijn er een aantal aspecten waar je naar kunt kijken. Allereerst is het belangrijk dat je gaat kijken waar je hem voor nodig hebt. Werk je veel buiten? Dan kan een bouwradio met accu de beste optie zijn. Werk je veel binnen? Dan is een bouwradio op netstroom wellicht interessant. Zorg ervoor dat je jezelf goed informeert voordat je over gaat op de aankoop van een werkradio. Bouwradio's kunnen namelijk ook over extra specificaties beschikken, zoals bijvoorbeeld een USB-aansluiting. Bestel bouwradio's gemakkelijk online in de webshop van Toolstation van de merken Makita, DeWALT, Festool of Bosch.

Bouwradio met of zonder accu, bluetooth of DAB+


Het is voor een bouwradio van belang dat hij meer kan dan enkel radio afspelen. Naast het luisteren van de radio met een FM-ontvangst kun je bij sommige modellen ook digitaal luisteren. Daarvoor kijk je naar de bouwradio DAB+. Dit is een extra aansluiting die ervoor zorgt dat er digitaal contact gemaakt kan worden. Wil je meer afwisseling in het luisteren van muziek of radio? Dan is wellicht een bouwradio met bluetooth geschikt voor jouw bouwplaats. Daardoor kun je eenvoudig je telefoon verbinden met de werkradio en je eigen muziek opzetten. Op sommige bouwradio's zit daarnaast ook een USB-aansluiting. Deze kun je soms gebruiken om je telefoon op te laden. Dat zorgt ervoor dat je de gehele dag kunt luisteren naar je eigen afspeellijst. Tot slot zijn alle bouwradio's uit ons assortiment voorzien van een sterke behuizing. Dat houdt in dat ze allemaal spatwaterdicht zijn en ook gemakkelijk stof en zand buiten houden.

Bouwradio met accu kopen bij Toolstation


Heb je de bouwradio die je zocht gevonden op de website? Dan gaan wij direct aan de slag om de aankoop bij je thuis te bezorgen. Bestel de bouwradio zeer eenvoudig in onze webshop. Heb je een bouwradio nodig op korte termijn? Maak daarvoor gebruik van de Click & Collect service. Je bestelt hiervoor de bouwradio DAB+ online en haalt hem na 10 minuten al op in een van onze vestigingen.
Sorteren