Bouwstofzuigers

Grof materiaal of zelfs vloeistoffen opzuigen zonder dat je stofzuiger kapot gaat? Gebruik dan een bouwstofzuiger. Met bouwstofzuigers houd je moeiteloos je omgeving vrij van stof, zaagsel en allerlei soorten grof materiaal. Bij Toolstation verkopen we diverse bouwstofzuigers van verschillende merken, zoals Bosch, DeWALT, Dustco, Einhell en Festool. Het aanbod bestaat uit stofzuigers die werken op netstroom of op een accu. Sommige stofzuigers vangen het stof op in een speciale stofzuigerzak, andere hebben een opvangbak die je regelmatig moet legen.

Ontdek de verschillende soorten bouwstofzuigers bij ToolstationBij Toolstation kun je kiezen tussen bouwstofzuigers op wieltjes en uit bouwstofzuigers die je op je rug draagt. Er is ook een aantal stofzuigers dat je op elektrisch gereedschap aan kunt sluiten. Het voordeel van zo’n stofzuiger is dat al het stof en vuil meteen opgezogen wordt als je het gereedschap gebruikt. Het stof krijgt niet de kans om zich te verspreiden door de ruimte. Deze werkwijze is minder schadelijk voor je gezondheid en het scheelt je bovendien extra schoonmaakwerk. Een aantal bouwstofzuigers wordt geleverd met allerlei handige accessoires. Denk bijvoorbeeld aan een opzetstuk waarmee je meubels nog beter schoon kunt maken en in moeilijke hoekjes kunt komen.

De beste bouwstofzuiger vindenDe beste bouwstofzuigers zijn uitgerust met een automatische filterreiniging. Hierdoor worden fijnstof en andere zwevende stoffen gefilterd en kan de zuigkracht constant blijven. De bouwstofzuiger die voor jou het beste is, is verder afhankelijk van de klus die je gaat uitvoeren en je persoonlijke voorkeuren. Een accu bouwstofzuiger die je op je rug draagt, kan bij sommige klussen ideaal zijn, omdat je veel bewegingsvrijheid hebt. Houd er bij het kopen van een bouwstofzuiger ook rekening mee dat niet alle bouwstofzuigers geschikt zijn om vloeistof op te zuigen.

Bouwstofzuiger kopen bij ToolstationAls je regelmatig klust in je werkplaats of op locatie de omgeving netjes wilt achterlaten, dan is een bouwstofzuiger geen overbodige luxe. Ook graag werken in een stofvrije omgeving of extra service bieden aan je klanten door de omgeving netjes achter te laten? Koop dan een bouwstofzuiger bij Toolstation en ervaar de voordelen van online bestellen. Wij bezorgen je bestelling de volgende dag. Liever zelf je bestelling ophalen en zo snel mogelijk aan de slag? Plaats dan je bestelling en haal de bouwstofzuiger al na 10 minuten op in een vestiging naar keuze.
Sorteren