Schuurmachines

Schuurmachine nodig? Koop dan je nieuwe schuurmachine bij Toolstation. Het assortiment bestaat uit verschillende schuurmachines van diverse merken, zoals Bosch, Einhell, Festool, Irwin, DeWALT en Makita. De schuurmachines zijn in te zetten voor verschillende doeleinden. We helpen je graag met het vinden van de juiste schuurmachine voor jouw klus.

Ontdek verschillende schuurmachines bij ToolstationDe vlakschuurmachine wordt het meest ingezet bij verschillende soorten klussen. Meestal worden dit soort schuurmachines gebruikt voor het fijnere schuurwerk. Vaak zijn deze schuurmachines vrij klein, waardoor ze ideaal zijn om te gebruiken op kleinere oppervlakken. Veel van deze schuurmachines werken op een accu, waardoor je veel bewegingsvrijheid hebt tijdens het uitvoeren van je werkzaamheden. Behalve vlakschuurmachines verkopen we bij Toolstation ook deltaschuurmachines. Deltaschuurmachines werken op dezelfde manier als vlakschuurmachines. Het enige verschil tussen deze twee schuurmachines is dat een deltaschuurmachine een driehoekige schuurzool heeft. Hierdoor kan het apparaat beter in kleine hoekjes komen. Een bandschuurmachine is een goede optie als je op zoek bent naar een krachtige schuurmachine. Het apparaat heeft een doorlopende schuurband die voortbeweegt met behulp van twee rollen. Een bandschuurmachine kan zo’n tien keer sneller werken dan een vlakschuurmachine. Het is daarom wel belangrijk dat je goed oplet dat je met dit apparaat niet te veel materiaal weghaalt.

Excentrische schuurmachines bij ToolstationWil je grote oppervlakken op professioneel niveau schuren? Overweeg dan een excentrische schuurmachine / roterende schuurmachine. Deze schuurmachines maken snelle cirkelbewegingen die ook excentrisch bewegen. Je bereikt hierdoor een dubbele schuurwerking, waardoor je met dit apparaat een stuk sneller kunt werken dan met bijvoorbeeld een vlakschuurmachine. Kies voor een driehoekig schuurplateau als je behalve grote oppervlakken ook hoeken wilt schuren. Een aantal excentrische schuurmachines heeft verschillende standen, zodat de machine zowel grof als fijn schuurwerk kan uitvoeren.

Online een nieuwe schuurmachine kopen? Ontvang het apparaat de volgende werkdagEr zijn altijd wel projecten waarbij je een schuurmachine nodig hebt. We begrijpen daarom goed dat je zo snel mogelijk aan de slag wilt gaan met je nieuwe schuurmachine. Bestel daarom vandaag nog de beste schuurmachine voor jouw klus en je hebt het apparaat de volgende werkdag al bij je thuis. Of haal je bestelling na 10 minuten op bij een vestiging bij jou in de buurt.
Sorteren