Tafelslijpmachines

Ben je op zoek naar de beste tafelslijpmachine? Toolstation heeft diverse tafelslijpmachines van verschillende professionele merken, zoals Einhell en Triton. Een tafelslijpmachine, ook wel slijpsteenmachine genoemd, gebruik je om al je gereedschap te polijsten, te bramen en het vlijmscherp te houden. Een werkbankslijper heeft twee ronde messen. Afhankelijk van de soort slijpschijven die je gebruikt, kan je er ook metaal mee vormen voordat je het gaat monteren of lassen. Tafelslijpmachines zijn er in verschillende uitvoeringen, van een gewone werkbankslijpmachine tot een natslijpmachine of gecombineerde nat/droog slijpmachine.

Voor elke klus een slijpmachineVoor hout- en metaalbewerkers zijn er verschillende soorten tafelslijpmachine. We zetten ze hier voor je op een rijtje:

Automatische tafelsnijmachine: Handig wanneer je vaak dezelfde taken uitvoert. Wordt vooral gebruikt voor het slijpen van scharnieren, onderdelen van motoren en dergelijke.

Werkbankslijpmachine voor hout: Heeft een lagere toerental dan de andere slijpers, zodat je nauwkeurig kunt werken.

Tafel slijper met variabele snelheid: Multifunctioneel, omdat je de snelheid kunt aanpassen en verschillende soorten slijpschijven kunt plaatsen.

Draagbare werkbankslijpmachine: Licht van gewicht, zodat je er overal mee kunt werken. Niet sterk genoeg om hardere materialen te slijpen.

Tafelslijpmachines van professionele merken bij ToolstationBen je op zoek naar een andere slijpmachine dan een tafelslijper? Ook voor andere slijpers, zoals een haakse slijper, een multitool of een polijstmachine, kun je terecht bij Toolstation. Met zo'n 15.000 producten op voorraad slaag je zeker voor jouw aankoop.

Bestel nu eenvoudig en snel bij ToolstationBij Toolstation bieden we snelle service. Plaats je bestelling voor 22:00 uur en ontvang je product de volgende werkdag thuis. Of kies voor onze handige Click en Collect service - je bestelling ligt na 10 minuten klaar in een van onze 100+ vestigingen. Bovendien bieden we gratis thuisbezorging voor bestellingen vanaf 30 euro. Voor zakelijke klanten hebben we de Toolstation PRO-kaart, waarmee je nog meer uit je projecten haalt en profiteert van exclusieve voordelen.
Sorteren