Tafelslijpmachines

Ben je op zoek naar de beste tafelslijpmachine? Toolstation heeft op deze pagina diverse tafelslijpmachines op rij gezet. Regelmatig vind je ook een werkbankslijpmachine in de aanbieding. 

• Een slijpsteenmachine gebruik je om al je gereedschap te polijsten, te bramen en het vlijmscherp te houden. • Een werkbank slijper heeft twee ronde messen. Afhankelijk van de soort slijpschijven die je gebruikt, kan je er ook metaal mee vormen voordat je het gaat monteren of lassen. • Tafelslijpmachines zijn er in verschillende uitvoeringen, van een gewone werkbankslijpmachine tot een natslijpmachine of gecombineerde nat/droog slijpmachine. 

Voor elke klus een slijpmachine.

Voor hout- en metaalbewerkers zijn er verschillende soorten tafelslijpmachine. We zetten ze hier voor je op een rijtje:

Automatische tafelsnijmachine: Handig wanneer je vaak dezelfde taken uitvoert. Wordt vooral gebruikt voor het slijpen van scharnieren, onderdelen van motoren en dergelijke. • Werkbankslijpmachine voor hout: Heeft een lagere toerental dan de andere slijpers, zodat je nauwkeurig kunt werken. • Tafel slijper met variabele snelheid: Multifunctioneel, omdat je de snelheid kunt aanpassen en verschillende soorten slijpschijven kunt plaatsen. • Draagbare werkbankslijpmachine: Licht van gewicht, zodat je er overal mee kunt werken. Niet sterk genoeg om hardere materialen te slijpen.

Tafelslijpmachines van professionele merken bij Toolstation

Bij Toolstation slaagt je aankoop zeker wanneer je een slijpmachine zoekt van een professioneel merk. Wij leveren slijpsteenmachines van onder andere Einhell, Powerplus, SIP en Triton.  Ben je op zoek naar een andere slijpmachine dan een tafelslijper? Ook voor andere slijpers, zoals een haakse slijper, een multitool of een polijstmachine, kun je terecht bij Toolstation. Met zo'n 15.000 producten op voorraad slaag je zeker voor jouw aankoop.

Een tafelslijpmachine kopen bij Toolstation

Ben je geslaagd voor een tafelslijpmachine? Bestel dan je keuze eenvoudig online of kom langs in een van de meer dan negentig vestigingen van Toolstation.  Online bestellen doe je via de website of via de Toolstation app. Bestel je voor meer dan 20 euro, dan bezorgen wij het gratis op het door jou opgegeven adres.  Met Click & Collect heb je gereedschap en bouwbenodigdheden nog sneller in handen. Kies uit, bestel en betaal online. Vervolgens haal je de producten na 10 minuten al op in de door jou gekozen vestiging van Toolstation.