Zaagmachines

Ben je de zoektocht naar een geschikte zaagmachine begonnen? Dan is Toolstation de plek voor jou. Een zaagmachine is verkrijgbaar in verschillende soorten en maten om verschillende soorten materiaal te zagen. Met een elektrische zaag is zagen een stuk gemakkelijker dan met een handzaag. Door de motor hoef je minder kracht te zetten om sterke materialen door te zagen. Daarnaast is het gebruik van zaagmachines doorgaans ook nauwkeuriger dan een handzaag.

Koop een nieuwe zaagmachine bij ToolstationDe aankoop van een nieuwe zaag kan lastig zijn. Kijk altijd goed naar het materiaal dat je wilt gaan zagen. Als je een afkortzaag gaat bestellen, is het belangrijk dat deze de grootte van het hout aankan.

Zorg er tevens voor dat je sterke en scherpe bladen gebruikt voor het zagen. Hierdoor is het zagen door bijvoorbeeld hout veel gemakkelijker en zijn de zaagsneden perfect. Met een botte zaag krijg je al snel meer splinters in het hout en kan de snede schuin worden.

Cirkelzaag, houtzaag en andere soorten zaagmachinesAls je moet zagen in verschillende materialen, dan is het belangrijk dat je de juiste zaagmachine gebruikt. Voor dunne houten planken kun je gemakkelijk een houtzaag gebruiken.

Als je grotere balken moet zagen, dan kun je het beste een cirkelzaag kopen. Deze heeft vaak een sterker blad met ruwere tanden. Hierdoor worden sterkere materialen gemakkelijker doorgezaagd. Heb je een plank waar je bochten in moet zagen? Koop dan een decoupeerzaag. Deze kun je het beste door het hout heen bewegen.

De beste zaagmachine merken voor professioneel gebruik


Naast de vele verschillende soorten zaagmachines zijn er ook grote verschillen in merken. Bij Toolstation vind je veel verschillende professionele merken, zoals bijvoorbeeld DeWALT, Metabo, Einhell en Makita. Heb je een zaagmachine gevonden die je wilt gaan gebruiken voor je volgende klus? Bestel hem dan eenvoudig in onze webshop. Wij zorgen ervoor dat hij zo snel mogelijk bij je thuis geleverd wordt.

Wil je er meteen mee klussen? Maak dan gebruik van de Click & Collect service. Je haalt de zaagmachine dan na je online bestelling al na 10 minuten op in een van onze vestigingen.
Sorteren