Afhangen & Stutten

Wanneer je bezig bent met klussen zoals het afhangen van deuren of het stutten van constructies, zijn de juiste hulpmiddelen onmisbaar. Deze specifieke taken vragen om precisie en betrouwbaarheid, waarbij elk detail telt. Toolstation heeft verschillende hulpmiddelen die jou helpen bij het ondersteunen van zware gewichten. Wij hebben producten van verschillende merken zoals Trend, Urko, en Winbag. Zo proberen wij je altijd verder te helpen met je klus!

Kies de juiste hulpmiddelen voor jouw project


Het afhangen van deuren of het stutten van een constructie vereist specifiek gereedschap. Uitschuifbare stempels, deurenlifters en montagekussens zijn enkele voorbeelden van wat je nodig hebt. Elk van deze tools heeft zijn eigen unieke functie. Uitschuifbare stempels bijvoorbeeld, bieden ondersteuning en stabiliteit bij diverse bouw- en renovatiewerken. Deurenlifters maken het eenvoudiger om zware deuren te plaatsen zonder de hulp van een tweede persoon. Montagekussens zijn ideaal voor het nauwkeurig positioneren en klemmen van objecten tijdens de montage.

Bestel nu eenvoudig en snel je hulpmiddelen bij Toolstation


Toolstation wil jou graag verder helpen met je klus. Daarom bieden we een uitgebreid assortiment van meer dan 15.000 gereedschappen en materialen die direct beschikbaar zijn in al onze 100+ winkels. Met onze Click & Collect service kun je je hulpmiddelen al na 10 minuten ophalen. Maak winkelen nog eenvoudiger met onze PRO-kaart en de Toolstation app! Spaar voor kortingen en krijg nog veel meer service zoals je van ons gewend bent.
Sorteren
Winbag Winbag Winbag montagekussens  85546 van Toolstation
( 141 )
Urko Urko Urko professionele uitschuifbare stempel 160-290cm Grote voet 98676 van Toolstation
( 21 )
€ 58,85
excl. btw € 48,64

• Kantelbare anti-slipvoeten van 7x20cm. • Maximale be .... meer lezen

Alleen in de vestiging beschikbaar

ophalen
Trend Trend Trend montagekussen  24400 van Toolstation
-46%
( 2 )