Onze vestigingen zijn OPEN voor zakelijke klanten en voor het ophalen van Click & Collect bestellingen (voor alle klanten). Let op: vanwege de drukte kan het iets langer duren voordat je bestelling klaarligt.
Houd rekening met langere levertijden en extreme drukte op onze klantenservice. Klik hier voor meer informatie.

Handgereedschap

Handgereedschap voor de vakman en de serieuze doe-het-zelver. Of je nu een bouwvakker, timmerman, stukadoor, loodgieter of elektriciën bent: Toolstation levert handgereedschap voor iedere klus.


Op onze website en in onze GRATIS catalogus vind je handgereedschap van topmerken zoals Bessey, Bahco, Stanley, Knipex, Wiha, Wera, Bosch, Lyra, Weller en het Melkmeisje.


Wij hebben een zeer uitgebreid assortiment handgereedschap. Niet alleen de essentiële handgereedschappen zoals schroevendraaiers, hamers, beitels, tangen en zagen, maar ook alle gereedschappen voor jouw specifieke klussen zoals meetgereedschap, soldeergereedschap, miniatuur gereedschap en metselgereedschap.


Kom langs in één van onze vestigingen of bestel online en ontvang jouw bestelling zonder verzendkosten in huis bij besteding vanaf slechts €20,-. Wil je graag een Toolstation catalogus ontvangen? Maak dan een account aan en vraag deze gratis aan.


Bekijk hieronder het uitgebreide assortiment Handgereedschap.