Multitool accessoires

Een multitool is een echte alleskunner in de wereld van gereedschap. Of je nu moet zagen, schuren of snijden, met de juiste multitool accessoires kun je bijna elke klus aan. Bij Toolstation begrijpen we hoe belangrijk het is om het juiste accessoire bij de hand te hebben. Daarom bieden we een breed assortiment aan, van het nauwkeurige Starlock invalzaagblad tot duurzame schuurzolen.

Waar op te letten bij je keuze


Bij het kiezen van multitool accessoires zijn er een paar belangrijke punten om in gedachten te houden:

  • Compatibiliteit: Zorg ervoor dat het accessoire past bij je multitool. Verschillende merken zoals SMART, Bosch, en Qblades bieden diverse bevestigingssystemen zoals het Starlock systeem.

  • Materiaal: Afhankelijk van je klus kies je voor een accessoire dat geschikt is voor het materiaal waarmee je werkt. Een zaagblad voor hout vereist bijvoorbeeld andere eigenschappen dan een blad voor metaal.

  • Type klus: Check wat je precies gaat doen. Voor precisiewerk is een fijn invalzaagblad ideaal, terwijl voor grovere werkzaamheden een breder zaagblad beter geschikt is.De juiste accessoires voor elke taak


Of je nu aan het verbouwen bent, meubels opknapt, of nauwkeurige uitsnijdingen maakt, het juiste multitool accessoire maakt je werk efficiënter en plezieriger. Ons assortiment omvat producten van topmerken zoals SMART, Bosch, en Qblades, die bekendstaan om hun kwaliteit en duurzaamheid. Van Starlock invalzaagbladen voor snelle, diepe sneden tot schuurzolen voor een gladde afwerking, wij hebben wat je nodig hebt.

Bestel nu eenvoudig en snel je multitoolaccessoires bij Toolstation


Toolstation wil jou graag verder helpen met je klus. Daarom bieden we een uitgebreid assortiment van meer dan 15.000 gereedschappen en materialen die direct beschikbaar zijn in al onze 100+ winkels. Met onze Click & Collect service kun je je multitoolaccessoires al na 10 minuten ophalen. Maak winkelen nog eenvoudiger met onze PRO-kaart en de nieuwe Toolstation app, die sneller, makkelijker, en persoonlijker winkelen mogelijk maken.
Sorteren
Bosch Bosch Bosch Starlock universeel schaaf HCS 52x38mm 34228 van Toolstation
( 8 )
SMART SMART SMART invalzaagblad Bi-metaal 32x51mm 16859 van Toolstation
( 54 )
SMART SMART SMART Starlock invalzaagblad hout 32x42mm 16912 van Toolstation
( 4 )
Bosch Bosch Bosch Starlock hout invalzaagblad HCS 32x50mm 85791 van Toolstation
( 6 )
SMART SMART SMART invalzaagblad hout & Kunststof 32x42mm 16864 van Toolstation
( 84 )
SMART SMART SMART Starlock invalzaagblad Bi-metaal 32x42mm 16902 van Toolstation
( 12 )
SMART SMART SMART invalzaagblad Bi-metaal 32x51mm 16860 van Toolstation
( 23 )